Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Δείτε το βίντεο και συγκρινετέ το με την 4η,5ηκαι 6η φωτο της πρηγούμενης ανάρτησης. Επίσης πριν τελειώσει το βίντεο κάντε κλικ στο αριστερό βίντεο που δείχνει μία ερπετοειδή γυναίκα και προσέξτε τις κόρες των ματιών της που είναι κάθετες σαν του φιδιού. Αυτό σας το παρουσιάζω για να καταλάβετε σε ποια γεννήματα εχιδνών αναφέρονταν ο ΧΡΙΣΤΟΣ μέσα στην ιερουσαλήμ. Από αυτήν την κάστα ήταν και ο όφις που μόλυνε την Εύα γιατί το προποατορικό αμάρτημα ήταν η μόλυνση των γιονιδίων και δεν είχε καμμια σχέση με μήλα και τέτοιες ανοησίες που μας λένε οι εβραίοι μέσα απο την παλαιά διαθήκη.
Ο Αδάμ και η Εύα που εννοείται ότι δεν ήταν μόνο δύο αλλά εκατομυρια(το Αδάμ βγαίνει απο το αδαμα'ικό το είδος και το Εύα από το ήβη που σημαίνει πάντα νέα και όταν λέμε ότι η Εύα φτιάχτηκε από το δεξί πλευρό του Αδάμ εννοούμε από την δεξιά πλευρα της έλικας του D.N.A. γιατί πριν γίνει η διάσπαση οι άνθρωποι στην παραδείσια μορφή τους ποιούσαν μόνοι τους τους εαυτούς τους όπως και τα λουλούδια)
ήταν οι ΕΥ γόνοι δηλαδή οι καλοί γόνοι όπου από αυτήν την ένωση γεννήθηκε ο Άβελ ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Κα'ιν που προήλθε από την ένωση της Εύας και του όφεος. Ο όφις ήταν ένα αλλοειδές ον από τον αστερισμο του δράκοντος kai του όφεος. Και γι αυτό καλοί μου φίλοι δεν πρέπει να αλλάζουμε τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα γιατί δεν ξέρεις από τι γονίδιο κρατάει ο καθένας με αποτέλεσμα η μόλυνση τον γονιδίων να συνεχίζεται ακόμα. Αυτά φίλοι μου είναι πολύ  σοβαρά όσο και αν κάποιοι τα περιγελούν ή περιγελούν εμένα που τα γράφω(δεν με ενδιαφέρει καθόλου). Τώρα θα μου πείτε ότι αυτό μπορεί να συμβεί και σε ένα ζευγάρι παντρεμένο, ο ένας από τους δύο δηλαδή να είναι γονιδιακά μολυσμένος. Εκεί φίλοι μου παραιμβαίνει η δύναμη του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ την ώρα του ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ του γάμου και τα βάζει όλα στη θέση τους. Γι αυτό το λόγο ο πολιτικός γάμος δεν έχει καμμία ισχύ και όλες οι υπόλοιπες δικαιολογίες του στυλ δεν έχουμε χρήματα γι αυτό κάνουμε πολιτικό γαμο είναι φθηνές δικαιολογίες. Εάν δεν έχουμε χρήματα πάμε σε ένα εξωκλήσι μόνοι μας και παντρευόμαστε με τη χάρη του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Καλά να περνάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου