Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 31/5/2015
Φίλοι μου γεια σας. Οι φώτο είναι σημερινές, βλέπετε διάφορα αντικείμενα τα οποία υπάρχουν στον ουρανό της Πύλου. Θέλω να σταθώ στις τρεις πρώτες οι οποίες στην ουσία είναι η πρώτη φώτο. Θα δώσω δυο διαφορετικές ερμηνείες για το τι μπορει να είναι. Καταρχήν βλέπουμε δυο ιπτάμενα αντικείμενα. Τώρα η λευκη γραμμη τι μπορεί να είναι. Η πρώτη ερμηνεία είναι ότι μπορεί να είναι αστρική πύλη και να έχουν βγει από εκεί τα σκάφοι. Η δεύτερη και ίσως πιθανότερη εξήγηση είναι ότι η λευκή γραμμή είναι ψεκασμός από αεροσκάφος και τα ιπτάμενα ολύμπια σκάφοι επιθεωρούν το τί μας έχουν ψεκάσει έτσι ώστε εάν υπάρχουν βαρέα μέταλλα να τα δυαλύσουν. Και πιστέψτε με έχουν την τεχνολογία να το κάνουν γιατί μετά από τόση ρύπανση που επιφέρουν οι αποστάτες στον πλανήτη εάν δεν υπήρχαν οι Ολύμπιοι ο πλανήτης θα εί χε καταστραφεί. Αυτό το γνωρίζω πολύ καιρό και τις τελευταίες μέρες μου το επιβεβαίωσε γνωστός καθηγητής της φυσικής από την περιοχή μας ο οποίος εργάζεται σε γνωστό επιστημονικό κέντρο στην Αθήνα.Οι αποστάτες κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μας μολύνουν μέσα από αεροψεκασμούς και ιδιαίτερα να μας στειρώνουν για να μην αυξάνεται ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ πλυθησμός και επί πλέον μέσα από την τεχνητή κρίση να μας μειώνουν σαν έθνος ακόμα περισσότερο. Τους είμαστε βραχνάς χιλιάδες χρόνια πίσω γιατί οι ΕΛΛΗΝΕΣ τους έκλειναν τόσα χρόνια στα τάρταρα με την βοήθεια των Ολυμπίων φυσικά που ενσάρκωναν δικούς τους πάνω στον πλανήτη και ακόμα ενσαρκώνουν. Εάν διαβάσετε την αποκάλυψη του Ιωάννη θα διαβάσετε σε κάποιο σημείο να γράφει ότι στους έσχατους καιρούς θα ανοίξει το φρέαρ της αβύσσου και θα βγουν ακρίδες για να βασανίσουν όσους θα έχουν σφραγιστεί. Οι ακρίδες που γράφει, εννοεί ότι θα είναι πολλοί. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιοι θα βγουν μέσα από τη ΓΗ-ΓΑΙΑ? Οι εβραίοσιωνιστές έχουν βάλει και εδώ το χεράκι τους και μας το έχουν παρουσιάσει σαν παραμυθάκι ότι τα καλικαντζαράκια προσπαθούν κάθε ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ να κόψουν το δέντρο της ζωής και στο τέλος δεν προλαβαίνουν και ξαναμπαίνουν μέσα στη ΓΗ-ΓΑΙΑ.
Τι ωραία παραμυθάκια για παιδιά που κρύβουν όμως τόσες μα τόσες αλήθειες.Τα ρυπαρά έθνοι θα βγουν έξω που πριν τους κλείσουν στα τάρταρα ο Δίας, ο Διόνυσος, ο Ηρακλής(τα έχουμε μάθει στο σχολείο από τους άθλους του) και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του οποίου μετενσάρκωση ήταν ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ  κάποιοι λαοί τους λάτρευαν για θεούς γιατί είχαν τρομερή δύναμη. Αυτό θέλουν να κάνουν και τώρα να βγουν και να εξουσιάσουν ξανά τον κόσμο που μέχρι τώρα μας κυβερνούν μέσω των πολιτικών. Υπάρχουν οι στοές που φροντίζουν γι'αυτό.
Αυτά τα λίγα και για σήμερα φίλοι μου και αν κάποιοι δεν τα πιστεύετε δεν πειράζει πείτε ότι διαβάσατε ένα ωραίο παραμυθάκι για μεγάλους. Καλά να περνάτε.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου