Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

20/5/2015 από Φοίβος  Μουσιγέτης. ΩΡΑ 22΄25
Φίλοι μου και πάλι γεια σας.

Θέλω να σας παραπέμψω για άλλη μια φορά να δείτε το βίντεο του Τουλάτου η Πύλος και οι Πύλες
που ανάρτησα εχθές στο blog για τον εξής λόγο.
Σήμερα νωρίς το απόγευμα  ανάρτησα κάποιες φωτογραφίες οι οποίες είναι τραβηγμένες από την Πύλο και δεν έχουν δεχθεί καμμία παραποίηση. Αυτά τα οποία θα ακούσετε στο βίντεο έχουν απόλυτη σχέση με αυτές τις φωτογραφίες.
Θα ήθελα λοιπόν να τις παρατηρήσετε προσεκτικά.
Ξεκινάμε λοιπόν από τις δύο πρώτες φωτογραφίες, η δεύτερη όπως βλέπετε είναι μεγέθυνση της πρώτης. Στην πρώτη βλέπουμε πεντακάθαρα μία ολόισια λαμπερή γραμμή και ακριβώς από πίσω άλλη μία η οποία αχνοφαίνετα επειδή είναι πολύ μακριά. Έτσι θα ασχοληθούμε με την πρώτη γραμμή η οποία φαίνεται πεντακάθαρα. Έχω αποκλείσει το γεγονός ότι είναι ουρά καυσαερίου από αεροσκάφος για το λόγο ότι τα καυσαέρια μετά απο λίγα δευτερόλεπτα αρχίζουν να διαλύονται και βέβαια δεν λάμπουν. Άλλος ένας λόγος που το έχω αποκλείσει έχει να κάνει με το τι έβλεπα την ώρα που προσπαθούσα να τραβήξω την φωτογραφία.
Πάμε λοιπόν στη δεύτερη φωτογραφία η οποία όπως προείπα είναι μεγέθυνση της πρώτης. Παρατηρώντας λοιπόν τη λαμπερή γραμμή η οποία θα σας ανφέρω πιο κάτω τι είναι, βλέπουμε στην αριστερή της πλευρά να σκουραίνει σε απόχρωση μωβ ένα τετράγωνο  μικρό αντικείμενο.
Αυτό θα το δείτε καλύτερα αν κοιτάξετε από διαφορετική γωνία την οθόνη του υπολογιστή σας.
Αυτό λοιπόν το τετράγωνο μικρό μωβ αντικείμενο μέχρι να τραβηχτεί η φωτογραφία το έβλεπα μέσα από την οθόνη της φωτογραφικής μηχανής να κινείται ασταμάτητα δεξιά αριστερά σε ρυθμό φλασιάς, για τόσο μεγάλη ταχύτητα μιλάμε που είχα μείνει άφωνος.
Τι είναι λοιπόν καλοί μου φίλοι αυτή η λαμπερή γραμμή και τί αυτό το μωβ αντικείμενο?
Είναι ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ και το μωβ  αντικείμενο το οποίο κινείται τόσο γρήγορα την κρατάει ανοιχτή γιατί η βαρύτητα της γης τείνει να την κλείσει. Αυτή είναι ένα είδος αστρικής πύλης και αυτό γιατί υπάρχουν και άλλες μεγλύτερες πύλες όπως φαίνονται στις επόμενες φώτο οι οποίες δεν επηρεάζονται από την βαρύτητα της Γης-ΓΑΙΑΣ όπως ονομάζονταν τα αρχαία χρόνια. Οι επόμενες φώτο έχουν τραβηχτεί με άλλη μηχανή καλύτερης ανάλυσης και μεγαλύτερης οπτικής μεγέθυνσης. Αυτά τα οποία φαίνονται μετά από ανάλυση στις παρακάτω αστρικές πύλες είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντα και θα τα παρουσιάσω στην επόμενη ανάρτηση πρώτα ο ΘΕΟΣ.
Τι κινείται, ποιοι ταξιδεύουν μέσα σε αυτές τις αστρικές πύλες, και από που έρχονται? Αυτό και όλα τα προηγούμενα τα έχουν απαντήσει άλλοι  πολύ πιο πριν από μένα. Αυτό σας το λέω για να καταλάβετε ότι αυτή η γνώση δεν είναι δικιά μου. Μέσα σε αυτές τις πύλες λοιπόν κινούνται αστροσκάφοι τα οποία χωρίζονται στις εξής κατηγορίες. ΜΗΤΡΙΚΑ-ΘΥΓΑΤΡΙΚΑ-ΥΠΟΘΥΓΑΤΡΙΚΑ. Τα υπόλοιπα θα τα αναφέρω την επόμενη φορά. Πάντως να είστε σίγουροι ότι τους έχετε ακούσει και τους έχετε διδαχθεί στο σχολείο μέσα από τη μυθολογία όπου μυθολογώ σημαίνει διαδίδω κάτι δια του λόγου και δεν έχει καμμία σχέση με το παραμύθι. Καλά να περνάτε.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου