Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΙΓΕΤΗΣ 28/5/2015
Παρακολουθήστε αποστασία στα επόμενα βίντεο. Θα φάνε καλά όταν έρθει η ώρα καί αυτοί αλλά και όσοι τους ακολουθούνε.
Φίλοι μου θέλω να παραπέμψω όσους πρωτοεπισκέπτονται το blog σε παλαιότερες αναρτήσεις για να δουν σημαντικόταντες φώτο από την ΠΥΛΟ γι' αυτό και ονομάζεται τα μυστήρια της ΠΥΛΟΥ και από τους ΔΕΛΦΟΥΣ. Όπως καταλαβαίνετε δεν φανερόνονται κάθε μέρα αυτά στις φωτογραφίες για να προσθέτω συνέχεια καινούριες. Όποτε έχω φωτογραφικό υλικό καινούριο το παραθέτω άμμεσα.
Βέβαια υπάρχουν και άλλα πολλά θέματα που προσπαθώ να αναλύσω και επίσης  σημαντικά βίντεο από το you tube τα οποία μπορούν να μας προβληματίσουν και να μας βάλουν να σκεφθούμε το τί πραγματικά συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο.
Αυτό που με κάνει ιδιαίτερα ευτυχή είναι ότι πολύς κόσμος με τον οποίο συζητώ έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Επίσης υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που δεν τα δέχονται με τίποτα. Ας ελπίσουμε ότι όλοι σιγά σιγά θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν τι τους ετοιμάζει η νέα τάξη πραγμάτων που προσπαθούν οι γνωστοί άγνωστοι να μας επιβάλουν. Κούνια που τους κούναγε γιατί οι επόμενοι που θα τους κουνήσουν δεν θα είναι η κούνια αλλά οι ίδιοι οι ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ. Και θα τους κουνήσουν με τέτοια τεχνολογία που όταν θα ταξιδεύουν για άλλες σφαίρες για να μας αδειάσουν τη γωνιά τότε θα τραγουδούν όλοι μαζί (ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΥΒΕΡΝΥΤΟ), ιπτάμενο καράβι εννοείται που μπορεί να είναι και το φεγγαράκι μας το λαμπρό γιατί εκεί είναι η έδρα τους, ποιος ξέρει?
Καλά να περνάτε φίλοι μου και ο ΧΡΙΣΤΟΣ να δίνει υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου