Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Αοό ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 24/52015
Φίλοι μου γεια σας.
Σας έχω μιλήσει μέχρι τώρα για αστρικές πύλες των ολυμπίων, για σκάφοι τους, σας έχω δείξει φώτο δικές μου και βίντεο απο το you tube για να τις συγκρίνετε και όπως καταλαβαίνετε έχουμε και συνέχεια. Ας αρχίσουμε λοιπόν σιγά-σιγά να αποκωδικοποιούμε καποια πράγματα από την πέρα για πέρα αληθινή μυθολογία μας.
Το μεγάλο πρόβλημα στην εποχή μας όταν μιλάς για τέτοιου είδους πράγματα είναι ότι σου κολάνε τη στάμπα του δωδεκαθειστή. ΛΑΘΟΣ. Μπορεί να ζούμε στο έτος 2015 με άπλετη τεχνολογία αλλά βιώνουμε μεγαλύτερο σκοταδισμό από ότι βιώνανε στο μεσαίωνα.
Να σας ξαναπώ ότι μυθολογώ=διαδίδω κάτι δια του λόγου. Να ξεκινήσουμε λοιπόν με τη λέξη θεός με μικρό θ γιατί έτσι τους λέγανε. Το θεός με μικρό θ είναι από το ρήμα θέω που σημαίνει τρέχω-κινούμε γρήγορα. Και με τι τρέχανε γρήγορα? Με τα σκάφοι τους φυσικά τα οποία σας τα έχω παρουσιάσει.
Το βουνό Όλυμπος το οποίο ήταν η έδρα τους πήρε το όνομα αυτό επειδή το σκάφος με το οποίο πρωτοήρθανε και προσγειώθηκαν στον Όλυμπο λέγονταν Όλυμπος που σημαίνει λαμπερός.
Οι εβραίοι βέβαια οι οποίοι σταύρωσαν και το ΧΡΙΣΤΟ μας του οποίου η γενεαλογία δεν είναι εβρα'ικη(εβραίος ήταν βέβαια ο Ιωσήφ αλλά δεν μπορείς να δώσεις στον ίδιο τον ΘΕΟ o Oποίος ενσαρκώθηκε μεσω του ΑΓΙΟΥ  ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ τη γενεαλογία του Ιωσήφ) έτσι επενέβησαν και παραποίησαν την αρχαιοελληνική ιστορία μας όπως και όπου αυτοί ήθελαν και την υπόλοιπη μας την παρουσίασαν μέσα από τα σχολεία μας σαν ένα όμορφο παραμυθάκι. Τη σχέση αρχαίας ΕΛΛΑΔΑΣ  Ολυμπίων και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ θα την αναλύσουμε σε άλλη ανάρτηση. Να γνωρίζετε όμως το ότι σταύρωσαν το ΧΡΙΣΤΟ έχει απόλυτη σχέση με όλα αυτά. Ας δώσουμε όμως ένα παράδειγμα για να καταλαβαίνουμε σιγά-σιγά τί συμβαίνει. Ο κατακλυσμός του ΝΩΕ όπως μας έχουν διδάξει μέσα από την παλαιά διαθήκη οι εβραιοσιωνιστές την οποία αν θα τη διαβάσετε σε κάποια σημεία γίνονταν αίσχοι με πορνείες και πολλά άλλα και κατά τα άλλα λένε ότι οι ολύμπιοι ήταν πόρνοι και δαιμονικά στοιχεία. Τι ΦΡΙΚΗ τέτοιου απείρου κάλλους όντα να είναι δαίμονες. Αυτοί φίλοι μου ήταν οι προπάτορές μας, οι Ολύμπιοι και οι αρχαίοι σοφοί μας  και όχι ο Αβραάμ με τον οποίο οι Έλληνες δεν έχουν καμμία σχέση. Τί σχέση μπορεί να έχει ένας Εβραίος με έναν Έλληνα δεν μπορώ να καταλάβω. Και για να καταλαβαινόμαστε μιλάω για γονιδιακή σχέση, από που προέρχονται αυτοί και από που εμείς.Ας επιστρέψουμε στο ΝΩΕ. Κοιτάξτε το όνομα ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ και διαβάστε το ανάποδα. Και γιατί το λέω αυτό? Οι εβραίοι εκείνα τα χρόνια διάβαζαν από δεξιά προς τα αριστερά. Έτσι τα τρία πρώτα γράμματα από ανάποδα είναι ΝΩΙ. Αυτός λοιπόν φίλοι μου είναι ο ΝΩΕ ο δικός μας ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ, και αν αναρρωτιόσαστε ποιος έκανε τον κατακλυσμό, ο Δίας φυσικά. Και για ποιο λόγο? Γιατι υπήρχε μεγάλη αποστασία πάνω στον πλανήτη κάτι που συμβαίνει και στα χρόνια που ζούμε δυστηχώς. Αυτά τα λίγα για σήμερα φίλοι μου. Ελπίζω να σας προβλημάτισα έστω και για λίγο.
Επίσης θέλω να σας μεταφέρω κάτι που έμαθα αυτές τις μέρες. Ο πρόεδρος της Ρωσσίας είπε στους αμερικάνους ότι αν δε μιλήσουν αυτοί για τους εξωγείηνους θα το κάνει ο ίδιος. Μετά από λίγες μέρες βγήκε κάποιος από τη Ν.Α.Σ.Α και δίνοντας συντεταγμένες στους ερασιτέχνες αστρολόγους για να τα δουν στο ηλιακό μας σύστημα είπε το εξής. Τρία τεραστίων διαστάσεων αστρόπλοια(το μεγαλύτερο έχει διάσταση εξήντα χιλιομέτρων) βρίσκονται κοντά στον πλανήτη Πλούτωνα και κατευθύνονται προς τη ΓΗ-ΓΑΙΑ. Αυτά βέβαια θα τα έχετε δει και σε ταινίες του ΗΟΛΛΥWOOD το οποίο μας τους περνάει για κακούς. ΟΧΙ. Αυτοί είναι οι Ολύμπιοι και έρχονται να σώσουν την ανθρωπότητα από τους αποστάτες και από όλη τη σαπίλα. Καλά να περνάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου