Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΣΤΟΛΟΣ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!! ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

Δείτε φίλοι μου πόσα σκάφη εμφανίσθηκαν ένα απόγευμα πριν ολίγες ημέρες σε φωτογραφία που τράβηξα στην Πύλο. Αυτό που μου κέντρισε το εν-ΔΙΑ-φέρον και τράβηξα τη φώτο ηταν οι περίεργοι χρωματισμοί στα σύννεφα.
Σκάφη εννοείται πως δεν έβλεπα΄και όπωσ θα δείτε στη φώτο εμφανίσθηκαν.
Το τελευταίο ΔΙΑ-στημα ολοένα κια πυκνώνουν οι θεάσεις των ουράνιων αδερφών μας στη ΓΑΙΑ γι' αυτό και μας ψεκάζουν συνέχεια οι αποστάτες.
Μας ψεκάζουν για να κατευθύνουν την ανθρώπινη ψυχολογία εκεί που θέλουν. 
Μετά από τους ψεκασμούς τα κυριότερα χαρακτηριστικά που αντιμετωπίζει ο ανθρώπινος οργανισμός είναι, η κακή διάθεση, οι ζαλάδες και ο εκνευρισμός. Τι επιτυγχάνουν λοιπόν με αυτούς τους ψεκασμούς; 
Να εκπέμουμε αρνητική ενέργεια όλοι οι άνθρωποι έτσι ώστε ο πλανήτης να σκοτεινιάζει περισσότερο με απώτερο σκοπό να αποφευχθεί η επέμβαση των Ολύμπιων Δυνάμεων ΔΙΟΣ 8ης αποστολής.
Θα σας παραθέσω μήνυμα των Ολύμπιων στον Γεράσιμο Καλογεράκη - Αρισταία εκ Λύρας , το οποίο αφορά τη Μεγάλη Γαλαξιακή Αδελφότητα Κυανού Φωτός της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας !!
Βιβλίο : ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ !!!!
[[ Μέχρι τις αρχές του 2017 υπήρχαν πάνω από 250.000 αστρικά συστήματα που είναι μέλη της Ιερής Άδελφότητας Κυανού Φωτός και προστατεύεται από την Μεγάλη Γαλαξιακή Αδελφότητα Κυανού Φωτός της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας.
Οι οντότητες των 200.000 αστρικών συστημάτων , είναι άνθρωποι όμοιοι με τους γήινους, με ελάχιστες διαφορές και οι υπόλοιπες 50.000 είναι ποικίλες μορφές ευφυ'ιών ανθρωποειδών.
Η Μεγάλη Γαλαξιακή Αδελφότητα Κυανού Φωτός του σπειροειδού Γαλαξία , επιβλέπει την πρόοδο της πνευματικότητας , της αντίληψης , της ανάπτυξης , της ελεύθερης βούλησης και του αισθήματος της ελευθερίας των ανθρώπων, καθώς και την αγάπη τους και τον σεβασμό προς το έργο της δημιουργίας.
Οι 12 θεοί του Ολύμπου όπως εσείς αποκαλείτε , πάλλονται σε δώδεκα ΔΙΑ-φορετικές συχνότητες σε συνδυασμό με τους κραδασμούς των δώδεκα πρώτων αποσχρώσεων του κυανού χρώματος και προκαλλούν ανάλογες δονήσεις συντονισμού στη Γαία και έτσι ανεβάζουν τον κραδασμό του πλανήτη σε ανώτερα ΔΙΑ-διαστατικά επίπεδα όταν τον επισκέπτονται . Εναρμονίζουν τις συχνότητες των κραδασμών τους με το εύρος ταλάντωσης της Γαίας για να μην υπάρξουν κοσμικές ανωμαλίες.
Πάρα πολλοί μαχητές φωτός έχουν ενσαρκωθεί σε φυσικά σώματα , εγκαταλείποντας την αιθερική τους κατάσταση , όχο μόνο για να βιώσουν τη φυσική πραγματικότητα του τρισδιαστατικού χώρου  αλλά και για να υποβοηθήσουν τις δυνάμεις της 8ης Αποστολής του ΔΙΟΣ , δονούμενοι και αυτοί σε συντονισμό με τις συχνότητες του κυανού φωτός και τώρα βιώνουν τη φυσική πραγματικότητα του τρισδιαστατικού χώρου , η οποία προκάλεσε τη φυλάκισή τους στο σώμα μέσω του DNA και την ανάγκη για τη σωτηρία από τη φυλάκιση της ύλης.
Πρόσφατα κάποιες ουράνιες και γήινες αδελφότητες , όπως η Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός και η Λευκή Αδελφότητα, δέχονται την ύβρη και τη συκοφαντία της χριστιανικής εκκλησίας, η οποία τις δαιμονοποίησε σε μια προσπάθεια να μην ασχολούνταιοι άνθρωποι με αυτές και τη φιλοσοφία τους και υποστεί διαροές από το ποίμνιό της.
Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός , ιδρύθηκε από φωτεινά όντα της Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας για την καταπολέμηση των αυθαιρεσιών του Κρόνου και των σκοτεινών δυνάμεων που τον ακολουθούσαν, με τις οποίες προκαλούσε κοσμική αταξία  σε πάρα πολλούς πλανήτες αστρικών συστημάτων και κυρίως εκείνων όπου η ζωή βρισκόταν στα αρχικά στάδια της εξέλιξης.
Η Ανωτέρα Τάξη Συμάχων , με επικεφαλείς τις δυνάμεις του αστρικού συστήματος  της Λύρας, αποτελούμενη από τις δυνάμεις των πλανητών 21 αστρικών συστημάτων , ανέλαβε την εξουδετέρωση της αταξίας των σκοτεινών δυνάμεων για την ευρύτερη περιοχή του Ωρίωνα. Όλοι οι αγώνες των αποστατών εστιάστηκαν στην κυριαρχία επί του ιερού άστρου του Σειρίου , διότι το άστρο αυτό αποτελεί την πηγή της ζωής για τον Σπειροειδή Γαλαξία]].
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!! ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου