Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΕΦΕΛΟΕΙΔΗ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΛΦΙΚΟ "Ε" ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΚΑΦΟΥΣ

Δείτε φίλοι όλα τα νεφελοειδή σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ δυνάμεων ΔΙΟΣ που έχουν φωτογραφηθεί το τελευταίο ΔΙΑ-στημα. Οι τελευταίες φώτο στις οποίες θα δείτε έναν ιπτάμενο δίσκο πολύ μεγάλου μεγέθους με τέλεια χαρακτηριστικά είναι από Ιθάκη και δεν είναι δικές μου ! Επίσης η φώτο στην οποία φαίνεται το πάνω μέρος ενός φοίνικα δεν είναι δικιά μου και είναι τραβηγμένη στην Κορώνη Μεσσηνίας.
Δεν μιλάμε για απλά σύννεφα όπως καταμαρτυρούν οι ίδιες οι φώτο όσο και αν προσπαθήσουν κάποιοι να που ότι είναι σύννεφα και ότι η φύση ζωγραφίζει.
Oι εξελίξεις φίλοι μου τρέχουν με απίστευτο ρυθμό. Τα ερπετά σιγά θα αρχίσουν να την κάνουν από τον πλανήτη Γαία μαζί τουσ και όλοι οι παιδόφ...... ! Άντε να ξεβρωμίσει ο πλανήτης, αρκετά πια. Μαζί με αυτούς θα φύγουν από τον πλανήτη και όσοι δεν συμορφωθούν με τα νέα δεδομένα, νέες οδηγίες που θα δοθούν από τους Πλειάδειους όσον αφορά τους πλούσιους και τους φτωχούς. Όσοι θέλουν να παίζουν αυτό το βρωμοπαίχνιδΟ και να ελέγχουν με τα ελεεινά πλούτη τους όλο τον πλανήτη, θα πάρουν πολύ απλά πόδι σε άλλον πλανήτη που έχει διαμορφωθεί γι' αυτούς  εκεί , και απο κει και πέρα ας βγάλουν άκρη μόνοι τους. Ο πλανήτης έχει αρχίσει να ανεβάζει δονήσεις(πιθανόν ΔΙΑ-δικασία ανόδου ΔΙΑ-στασης) και οι επιστήμονες σηκώνουν τα χέρια ψηλά. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ !!!!

Θα παραθέσω απόσπασμα από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη -Αρισταία εκ Λύρας : Ανητώντας τους 30.000 Αθανάτους του Διός με θέμα τις Ιδιότητες των ουράνιων όντων από την Ανδρομέδα. 
Οι πληροφορίες έχουν δοθεί στον Γεράσιμο μέσω μηνύματος από τους ίδιους τους Ολύμπιους.
ΜΗΝΥΜΑ :<< Αναπαράγονται βιολογικά όπως οι άνθρωποι . Σε περιπτώσεις εκτάτων αναγκών αναπαράγονται με πνευματική διάθλαση και σε πεδία πυκνώσεων μπορούν να επιταγχύνουν τεχνολογικά τον χρόνο κυήσεως.
Συνεννοούνται τηλεπαθητικά και γνωρίζονται μεταξύ τους. Ενεργούν σαν ένας άνθρωπος όταν απαιτήται και δρουν ελεύθερα σαν χωριστές μονάδες όταν το επιθυμούν. Χρησιμοποιούν τις φωνητικές τους χοργδές μόνο όταν υπάρχει λόγος να μιλήσουν ή αλλιώς προβάλλουν τις σκέψεις τους και τις διαβάζουν οι άλλοι. Χρησιμοποιούν τη γραφή μόνο για την ΔΙΑ-φύλαξη απορρήτων πληροφοριών και για την καταχώρηση γεγονότων στα αρχεί της ιστορίας του κόσμου.
Μπορούν με τη βοήθεια της ολογραφίας και με δέσμες ταχυονίων και νιονίων να αποστέλλουν ταυτόχρονα σε πολλά σημεία του γαλαξία και του σύμπαντος τα ενεργειακά αντίγραφά της μορφής τους ή των σκαφών τους, για συλλογή πληροφοριών και εκτέλεση αποστολών. Μπορούν με τον έλεγχο του νου και τα ολογραφικά αντίγραφά τους να ασχολούνται ταυτόχρονα με πολλαπλά θέματα.
Είναι οι ΔΙΑ-νοούμενοι , οι σοφοί του σύμπαντος. Αναλίσκουν ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής τους μελετώντας τα μυστικά της δημιουργίας στα οποία έχουν εισχωρήσει σε μεγάλη έκταση. Δεν γνωρίζουν το συναίσθημα του φόβου γιατί έχουν αφαιρέσει το γονιδίωμά του από τον γεννετικό κώδικά τους. Ο φόβος είναι αυτός που διασπά τις γέφυρες της ζωής και προκαλέι τον θάνατο.
Δενα ασθενούν δεν γερνάνε και επεκτείνουν τη ζωή τους ανάλογα τον αστερισμό από τον οποίο προέρχονται κατά μέσο όρο από 1000 χρόνια έως 2000 χρόνια . Οι ηγέτες , οι οντότηες του πνεύματος και οι δάσκαλοι ζουν μέχρι 10.000 χρόνια, όταν βρίσκονται σε πεδία πυκνώσεων (Ενσαρκωμένοι) . Ελέγχουν την ώρα του θανάτου διατηρώντας μέχρι τέλους το νεανικό σφρίγος και ενσαρκώνονται αμέσως αν το επιθυμούν.
Τα τραύματα και τις ασθένειες τις αυτοθεραπεύουν . Μπορούν με τη σκέψη να αλλάζουν τη μορφή τους και να παίρνουν όποια μορφή θέλουν. Έχουν αποκωδικοποιήσει τις πληροφορίες του γεννετικού κώδικα , στις οποίες έχουν πρόσβαση και τις χρησιμοποιούν κατά βούληση, όταν υπάρχουν λόγοι >>.

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!! 

2 σχόλια:

 1. Εκπληκτικές φωτογραφίες, αλλά δεν αναφέρεται σε ποιά τοποθεσία τραβήχτηκαν.Ειδικά η προτελευταία είναι ανεπανάληπτη. Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΘΑΚΗ, Η 17η Κ 26η ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟ ΠΥΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΎΓΕΤΟ
   ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!

   Διαγραφή