Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΛΟΓΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟ'ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ-ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ !!! ΝΕΦΕΛΙΑ ΣΚΑΦΗ ΦΩΤΟ !!!

Δείτε φιλοι μου τις φώτο που παραπέμπουν σε Νεφέλια σκάφη. Αυτά τα περίεργης μορφής σύννεφα λαμβάνουν χώρα ανά πολύ τακτά χρονικά διαστήματα τον τελευταίο καιρό ! Οι φώτο είναι χθεσινές !!!
Πολύς κόσμος αναρωτιέται για ποιον λόγο δεν έχουν επέμβει ακόμα οι Ολύμπιοι Διός !!!
Την απάντηση την έχουν δώσει οι ίδιοι οι Ολύμπιοι στον Γεράσιμο Καλογεράκη -Αρισταία εκ Λύρας !!!
Δεν υπάρχει ερώτηση που δεν έχουν απαντήσει !!!
Η απάντηση αφορά τους λόγους αναβολής της επέμβάσεώς τους καθώς και τις προύποθέσεις της αναγκαστικής επεμβάσεως.
ΒΙΒΛΙΟ : ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ !!!!
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!!
[[Ο πλανήτης Γαία είναι το τελευταίο απομεινάρι των Γαλαξιακών συγκρούσεων που μαινόταν σε ολόκληρο τον Γαλαξία για αρκετά εκατομμύρια χρόνια  και αποτελεί τον τελευταίο πλανήτη στον Γαλαξία που μαστίζεται από τις απάνθρωπες γήινες δυνάμεις των αποστατών.
Οι άνθρωποι της Cabal ισχυρίζονται ότι η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρέμβει και ότι η ανθρωπότητα έχει το δικαίωμα και μπορεί να λύσει μόνη της τα προβλήματά της(έτσι τους βολεύει να λεν και έτσι λεν).
Αυτό δεν ισχύει . Πολλοί πόλεμοι σε όλο τον πλανήτη και η συνεχής καταπάτηση των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων έχουν αποδείξει ότι η ανθρωπότητα δεν είναι σε θέση να λύσει τα προβλήματα της και χρειάζεται βοήθεια και τη δική μας καθοδήγηση προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα.
Στη Γαία όπου δρα ασύστολα η Cabal , επιβάλλεται ηθικά και λογικά η αναπροσαρμογή των σχεδίων μας σε τολμηρότερη βάση για τη μαζική επέμβασή μας , έστω και κατά παράβαση των κανόνων μη επιθέσεως.
Οι προυποθέσεις αναγκαστικής επέμβασης  είναι :
-Αν δε σταματήσει η συκοφαντική προπαγάνδα της Cabal σχετικά με τους κακούς εξωγήινους που θέλουν δήθεν να κατακτήσουν τη Γαία για να καταστήσουν τους ανθρώπους σκλάβους , παρεμποδίζοντας έτσι τη Γαλαξιακή ολοκλήρωση της Γαίας.
-Αν ποτέ η Cabal επιχειρήσει να εφαρμόσει τα σχέδια της εικονικής εισβολής για να στρέψουν την ανθρωπότητα εναντίον μας ή να εφαρμόσουν το σχέδιο της εικονικής Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού για την παγκόσμια επικράτησή τους.
-Αν δεν σταματήσει η Cabal να δημιουργεί τεράστια ψυχικά και σωματικά προβλήματα με φρικτή καταπίεση και επιθέσεις, με δολοφονίες και οικονομική καταστροφή , με διάλυση της οικογένειας και παιδερ...... με ναρκωτικά και πορνεία , με δουλεμπόριο , εμπόριο λευκής σαρκός και με την κτηνοβασία και αν δεν πάψει να πολεμά την κοσμική σύνδεση της Γαίας.
-Περιμένουμε ότι θα λογικευθούν και θα κάνουν δημόσια Αποκάλυψη της παρουσίας και των σκοπών μας για την ένταξη της Γαίας στο κοσμικό πλαίσιο πριν η κατάσταση εκτραχυνθεί ή τεθεί εκτός ελέγχου.
Η Cabal είναι υπεύθυνη για τη μη Δημοσιοποίηση της παρουσίας των Ολύμπιων στη Γαία και το ηλιακό μας σύστημα :
-Υπάρχουν στη Γαία εκατομμύρια πεπειραμένοι μαχητές Φωτός και γήινοι συνεργάτες μας οι οποίοι είναι έτοιμοι να αναλάβουν αποστολή και να εγγυηθούν ότι οι ουράνιοι επισκέπτες έρχονται εδώ με καλές προθέσεις.
Κάθε ημέρα καθυστέρησης δημιουργεί περισσότερα θύματα και μάρτυρες από την Cabal γιατί έχει το αναφαίρετο και άνευ όρων δικαίωμα παρέμβασης σε όλες τις περιπτώσεις κατεχομένων πλανητών από ομάδες αποστατών , στους πλανήτες ή τα ηλιακά συστήματα όπου παραβιάζεται ο ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ , ανεξάρτητα από την τοπική νομοθεσία , πλην της περίπτωσης ρητής απαγόρευσης του Ιερού Άρχοντα Φωτός , του Διός.
Οι σκοτεινές δυνάμεις της Cabal προσπάθησαν να καταστήσουν όμηρο τον πλυθησμό της Γαίας και δημιουργούν προβλήματα στην πρόοδο των Δυνάμεων Φωτός τις οποίες απειλούν με πυρηνικό πόλεμο αν οι Δυνάμεις του Φωτός παρέμβουν. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι Δυνάμεις του Φωτός δεν έχουν ακόμη απελευθερώσει αυτόν τον πλανήτη. Όπως σε κάθε κατάσταση ομηρίας , έτσι και αυτή , απαιτεί πολύ επιδέξιους χειρισμούς διαπραγμάτευσης  και τακτική προσέγγισης . Η κατάσταση θα επιλυθεί και ο πλανήτης Γαία θα απελευθερωθεί σύντομα]].

Ο ΙΕΡΟΑΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!! 








1 σχόλιο:

  1. μηνυμα απο εμενα προς ολες τις επουρανιες πνευματικες οντοτητες με αγαπη.....σας ρωτω ποια ειναι η γνωμη σας για τον ASHTAR SHERAN....και τι σημαινει για εσας ο ASHTAR SHERAN???

    ΑπάντησηΔιαγραφή