Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΩΝ-ΣΥΜΑΧΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ !!!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 31/12/2016 !!!
Φίλοι μου εύχομαι σε όλους να έχουμε ένα καλό και ευτυχισμένο Απολλώνειο Έτος !!!
Η νέα εποχή που ξημερώνει ανήκει στον Φοίβο Απόλλωνα μιας και στην  8η αποστολή αποστολή του ΔΙΟΣ ηγείτε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ.
Δείτε όλα τα σκάφη τα οποία σας έχω ξαναδείξει στις αναρτήσεις.
Ενημερώστε τους γνωστούς και μην ψάχνετε συνέχεια για αποδείξεις. Οι φώτο που σας δείχνω τόσο καιρό δεν είναι προ'ιόν μοντάζ. Επίσης καλό θα είναι να σταματήσουν κάποιοι να ρωτάν συνεχώς ζητώντας ημερομηνία για το πότε θα επέμβουν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ. Εμείς δεν είμαστε ικανοί να ΔΙΑ-φυλάξουμε την Ελλάδα μας και την έχουμε αφήσει στο έλεος των εξουσιαστών, θέλουμε να ξέρουμε και ημερομηνία;
Συνομιλώ με αρκετούς που γνωρίζουν για το θέμα της επέμβασης των ΟΛΥΜΠΙΩΝ. Έχω ακούσει και ημερομηνία ότι από τότε και μετά θα μαυρίσει ο ουρανός από τα σκάφη που θα πυκνώσουν. Δεν θα μπω στη ΔΙΑ-δικασία να ανακοινώσω αυτά που συζητώ περί ημερομηνιών και μηνών γιατί θεωρώ τον εαυτό μου πολύ μικρό για να κάνω κάτι τέτοιο. Ούτως ή άλλως όλα είναι πολύ κοντά. Θα ήταν πιο πρέπον να ενημερώσουμε τους γνωστούς μας παρά να ζητάμε με ύφος ημερομηνία. 
Μέσα σε όλα αυτά τα σκάφη φίλοι μου πιθανόν να έχουν κάνει την εμφάνισή τους και κάποια των Δρακονιανών . Δεν είναι δυνατόν να μην δηλώσουν και αυτοί την παρουσία τους. Τα ψωμιά τους όμως είναι λίγα.
Γι' αυτό τον λόγο χτυπάν συνεχώς την Ελλάνια οι εξουσιαστές γιατί γνωρίζουν ότι αυτοί που έρχονται είναι Ελλάνιοι. 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ. Θα το λέω συνέχεια. Δείχνω σε γνωστούς από κοντά φωτογραφίες όπως αυτή με το αστρόπλοιο και μένουν άναυδοι. Φανταστείτε να το δει κάποιος ζωντανά τί άδειος θα νιώσει.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΕΤΟΣ !!!

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!

ΕΡΡΩΣΘΕ !!!

ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου