Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ !!! ΦΩΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 5/12/2016 !!!
Πολλοί άνθρωποι με ρωτάν πως είμαι τόσο σίγουρος ότι τα σκάφη που φωτογραφίζω είναι των ΟΛΥΜΠΙΩΝ. Όταν άρχισα να ασχολούμαι με το θέμα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ και να φωτογραφίζω, τις πρώτες μέρες εμφανίσθηκαν στην κάμερα τα σύμβολα αναγνώρισης των ΟΛΥΜΠΙΩΝ. Θα δείτε το πρόσωπο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ το οποίο φωτογραφήθηκε σε αστρική πύλη, θα δείτε το "Ε" που εμφανίσθηκε επίσης σε αστρική πύλη, θα δείτε τα αντίστροφα 3Ε που φωτογραφήθηκαν και αυτά σε αστρική πύλη. Οι τελευταίες φωτογραφίες που αποδεικνύουν την ύπαρξη των Ε - ΟΛΥΜΠΙΩΝ - ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΑΧΩΝ, είναι τραβηγμένες πρόσφατα. Θα δείτε το σκάφος των ΟΛΥΜΠΙΩΝ πάνω από το θαλάσσιο χώρο της Πύλου και επίσης θα δείτε το Μητρικό όχημα το οποίο βλέπουμε εδώ και μερικούς μήνες κάθε βράδυ στον ουρανό. Το Μητρικό όχημα όπως θα δείτε φέρει πάνω του τον αριθμό 8 ο οποίος φαίνεται πεντακάθαρα. Ο αριθμός 8 δηλώνει την ύπαρξη της 8ης αποστολής του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ στο ηλιακό μας σύστημα. Αυτές είναι αποδείξεις που βγάζουν μάτι. Όποιος δε θέλει να πιστεύει σε αυτά είναι δικό του θέμα.  Δεν αγνοώ κανέναν όπως μου έγραψε κάποιος σε σχόλιο. Δεν μπορώ να απαντώ σε όλα τα σχόλια, ούτε επίσης προσπαθώ να πείσω γι' αυτά που λέω και ούτε κάνω διαφήμιση του μπλογκ όπως μου έγραψαν. Το μπλογκ δεν έχει διαφημίσεις και ούτε έχω χρηματικές απολαβές γι' αυτό που παρουσιάζω γιατί πολύ απλά δεν με ενδιαφέρουν. Σέβομαι απόλυτα τους ουράνιους και τους αναγνωρίζω σαν προπάτορές μου. Δεν δέχομαι σαν προπάτορές μου εβραίους γιατί δεν έχω καμμία σχέση μαζί τους. Έχω ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ και αυτήν τιμώ και θα τιμώ.  Όποιος δεν θέλει να πιστέψει ας μην πιστέψει. Έχουμε ελευθερία. Όποιος θέλει να ενημερωθεί ας ενημερωθεί και ας ενημερώσει τους δικούς του. Τα γεγονότα είναι πολύ κοντά. Καλά να περνάτε !!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

9 σχόλια:

  1. Καλησπερα!!! Στην πρωτη φωτογραφια διακρινω και αλλο ενα προσωπο.Ισως και ενα τριτο για το οποιο δεν ειμαι και τοσο σιγουρη.Και οσον αφορα την δευτερη φωτογραφια φαινονται καθαρα πισω απο τον Απολλωνα καποιες παρουσιες...3 σιγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα.προσωπικά ζω στην Αθηνα και δεν εχω την ευτυχία και την επαφη με την φυση.οποτε μεσα απο εσενα αγαπητε εχω την δυνατοτητα για την εν λογω ενημερωση κ σε ευχαριστω.συνεχισε αυτο που κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις αστρικές Πύλες μπαίνεις με την φωτογραφική σου μηχανή ;
    Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να τους φωτογραφίζεις μήπως έχεις κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα ;
    Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα το φωτομοντάζ
    Νομίζω πως και οι ίδιοι δεν θα ήθελαν να έχουν τέτοιου είδους προβολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ. Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ . Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ , ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...... ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ... ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗ Α-ΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ. ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ. ΤΟ ΓΟΝΑΤΙΣΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΥΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ !!! ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΡΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑ-ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ !!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΘΗΚΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ . ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν βρίσκω ότι έχετε καμιά αντίστοιχη διαφορά με τα Χριστιανά με τις οπτασίες και τα οράματα που βλέπουν κι ορκίζονται ότι υπάρχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mια αναφορα εμφανισης τους σε εναν ανθρωπο,περα απο κακο-επεξεργασμενες φωτο που μπορει να δει καθε ενας οτι θελει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή