Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ !!! ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 13/12/2016 !!!
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ
"Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ "
Η Ελλάνια γλώσσα είναι τμήμα της ουράνιας γλώσσας την οποία ομιλεί το Σμήνος 13 Γαλαξιών για την επικοινωνία του. Η γλώσσα αυτή είναι τέλεια και δεν εξελίσσεται. Είναι κωδικοποιημένη , αρμονική σε μαθηματική βάση.
Είναι μητέρα όλων των άλλων γήινων γλωσσών.
Υπάρχουν πολλά στοιχεία άγνωστα σ' εσάς τα οποία θα αναζητήσετε στην αρχαία ελληνική γνώση , η οποία είναι η πηγή όλων των ιδεών. Τη μεταδώσαμε με τους ενσαρκωμένους Ανδρομέδιους που εσείς ονομάζετε φιλόσοφους.
Η Ελλάνια γλώσσα είναι η πρώτη γλώσσα στη Γαία και η μόνη μή γήινη.
Οι υπόλοιπες γλώσσες προέρχονται από αυτήν και τις δημιούργησαν οι Αποστάτες για να αποδυναμώσουν την επικοινωνία των ανθρώπινων όντων. Αυτό σας έχει μεταφερθεί αλληγορικά με το βιβλίο των αποστατών την Παλαιά Διαθήκη σαν Πύργος της Βαβέλ.
Εμείς δυνάμεθα να αφομοιώσουμε οποιαδήποτε γλώσσα και να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους που τη μιλούν.
ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ !!!

Καταλαβαίνετε λοιπόν φίλοι μου τί μπαρούφες μας μαθαίνουν από μικρά παιδιά. Μας μαθαίνουν την εβρα'ική ιστορία. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να αναγνωρίσουμε την Ελλάνια ιστορία μας που μόνο με αυτήν έχουμε σχέση. Δεν είμαστε απόγονοι των Εβραίων. Αρκετά κράτησε αυτό το παραμύθι. Μεταφέρετε στα παιδιά σας τα Ελλάνια στοιχεία. Μάθετέ τα να κοιτούν τους ουρανούς και όχι να προσκυνάν στα πατώματα όπως θέλει ο αιμοσταγής Γιαχβέ για να δηλώνουν όλοι υποταγή σε αυτόν.  Ο Έλλην δεν γονατίζει ποτέ. Ακόμη και στους θεούς όρθιος μιλά.
Η Ελλάνια γλώσσα θα ξαναγίνει παγκόσμια. Οι Ρώσοι μαθαίνουν στα παιδιά Αρχαία Ελληνικά, οι Κινέζοι το ίδιο. Εμείς έχουμε τα ενσαρκωμένα τσιράκια  των αποστατών που μειώνουν τις ώρες εκπαίδευσης των Αρχαίων Ελληνικών με σκοπό να τα εξαφανίσουν από τα Ελληνικά σχολεία.Την απλούστεψαν τόσο πολύ την ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ για να μην ξεκλειδώνουν οι νοητικές επικοινωνίες μέσω των διαύλων που ανοίγονται μιλώντας Αρχαία Ελληνικά με τα ουράνια αδέρφια μας. ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ! Δείτε και τις φώτο με τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ !!!!
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ, ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!! ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΕΣΘ'  ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!








1 σχόλιο:

  1. σε παλιοτερη αναρτηση ειχες μια φωτο ενος μητρικου σκαφους των Ολυμπιων που πανω του σχηματιζόταν το 8 κ το σχολιο σου το συνεδεσε με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.Με ολο τον σεβασμο εχω πληροφορία πως το 8 συμβολικα ειναι ο αριθμός του απειρου.ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή