Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟ 2014 !!! ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ  ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 19/10/2016 !!!
Φίλοι μου δείτε τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ και ΣΥΜΑΧΙΚΩΝ δυνάμεων που φωτογραφήθηκαν πριν λίγες μέρες στην Πύλο ! Τα σχήματά τους έχουμε ξαναπεί ότι ποικίλουν και λόγω του ότι τα υλικά των σκαφών αποτελούνται από ζωντανούς ιστούς, ανάλογα με τη σκέψη του χειριστού παίρνουν και το ανάλογο σχήμα. Έπειτα δείτε και ένα πολύ ωραίο βίντεο που έχω τοποθετήσει στο τέλος της ανάρτησης από την Αυστραλία. 

Θα παραθέσω μήνυμα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ στον Γεράσιμο Καλογεράκη από το βιβλίο ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ !
ΕΡΩΤΗΣΗ : Παρακαλούμε ενημερώστε μας, αν ο σεισμός που έγινε εις Δελφούς την 21/3/2014 και ώρα 20:35 και οι τρεις κεραυνοί που έπεσαν άνευ υπάρξεως νεφών  ήταν δικό σας έργο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : [[ Ο σεισμός δεν ήταν γεωλογικό φαινόμενο όπως εσείς το εννοείτε , αλλά τοπική δόνηση προκληθείσα από την προσέγγιση εις περιοχή του θυγατρικού σκάφους  <<ΗΝΙΟΧΟΣ>> ευρισκόμενου εις κατάσταση αποσυμπηκνώσεως, κυβερνήτης του οποίου είναι η Φοίβη , μητέρα της Λητούς , προστάτιδας του ιερού χώρου των Δελφών, με ύπαρχο των εκ Συρακουσών ηνίοχον φίντιδα(Φίντις) . Το τριπλό φωτεινό φαινόμενο των κεραυνών που παρατηρήθηκε, δεν ήταν κεραυνοί με την έννοια που εσείς ερμηνεύετε, αλλά ακτινοβόληση του χώρου με αναλίσκον πυρ του Σειρίου , για εξυγίανση  εκ των μιασμάτων της ύβρεως των αποστατικών κλώνων που μολύνουν την ιερότητα του χώρου με μιαρές πράξεις , για την ασφαλή κάθοδο των δυνάμεών μας.
Παροόμοια φαινόμενα δημιουργήθηκαν και εις τη νήσον Δήλον και εις τα ιερά των Διδύμων της Μικράς Ασίας, ευρισκόμενα πλησίον της αρχαίας πόλεως Μιλήτου με δική σας ονομασία.
Σκοπός της αποστολής αυτής ήταν η ενεργοποίηση όλων των συμπαντικών αρχεγόνων δυνάμεων που συγκλίνουν στους χώρους αυτούς, ως γινόταν και στο παρελθόν. Για υλοποίηση των σχεδίων μας , αφίχθησαν δυνάμεις μαχητών φωτός εκ της ακολουθίας του ΦΟΙΒΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ με το θυγατρικό σκάφος "ΗΝΙΟΧΟΣ", οι οποίοι μαχητές συνόδευσαν εις Δελφούς την Αρχιέρεια Φημηόνη, τη μάντιδα Περιάλλα και την ιέρεια Ισιόνη. Εις τη Δήλον έφεραν την Αρχιέρεια Φερενίκη, τη μ΄σντιδα Εριφύλη και την ιέρεια Πυρήνη Χρυσήιδα, τη μάντιδα Θυώνη και την ιέρεια Τηλεγόνη. Αποστολή όλων των αφιχθέντων δυνάμεων ήταν η προστασία των χώρων από κακόβουλες ενέργειες αποστατών και η ΔΙΑ-τήρση της καθαρότητάς τους μέχρι αφίξεως του ΦΟΙΒΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.
Με αμετάκλητη απόφαση του ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΦΩΤΟΣ, δρομολογήθηκε η επιστροφή εις Ελλάνια των δυνάμεων φωτός , για την ενεργοποίηση του Γοργονείου προς αποσόβησητης περαιτέρω ατμοσφαιρικής ρύπανσης και νοητική αναβάθμιση των Ελλανίων και ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΖΕΥΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!! ]].

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!










2 σχόλια:

  1. η λέξη είναι Μουσηγέτης (ηγέτης των μουσών), όχι μουσιγέτης. Φιλικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ !!! ΕΣΘ' ΗΜΑΡ !!!

      Διαγραφή