Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ! ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!

ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ: η ΝΑΣΑ.-Γνωριζει την αφιξη μας και οτι βρισκομαστε...: ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ: ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ.. ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ – ΜΗΝΥΜΑ(πριν μερικών χρόνων..): – <<Οι Ολύμπιοι (τα πληρώματα των σκαφ...
Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 25/10/2016 !!!
Φίλοι μου γεια σας. Τόσο καιρό σας μιλώ για τον υποστράτηγο εν αποστρατεία Γεράσιμο Καλογεράκη. Ο Γεράσιμος Καλογεράκης ως γνωστόν έχει επικοινωνία με τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ. Είτε αυτό αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, είτε το χλευάζουν, είτε οτιδήποτε άλλο, είναι μία πραγματικότητα. Θα μου πει κάποιος που το ξέρω; Δε θα κάνω αυτή την ανάλυση αυτή τη στιγμή. Θα αναφέρω μήνυμα των ΟΛΥΜΠΙΩΝ στον Γεράσιμο, το οποίο αφορά την σημερινή του ενσάρκωση. Το 2001 ο Γεράσιμος ενώ βρισκόταν στον Όλυμπο και ήρθε σε επαφή με Φωτεινή Οντότητα. 
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ !!!
ΒΙΒΛΙΟ : ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ !!!
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!
ΕΡΩΤΗΣΗ : <<Παρακαλούμε ενημερώστε μας. Η φωτεινή οντότητα που παρουσιάστηκε στον Γεράσιμο το Σάββατο 4 Αυγούστου 2001 στον Όλυμπο, ήταν κάποιος από εσάς; Αυτά που βίωσε μήπως ήταν παραίσθηση ή αποτέλεσμα της ταραχής του από την εμφάνιση της οντότητας;>>
ΑΠΑΝΤΗΣΗ !
[[ Η φωτοφόρος οντότητα που παρουσιάστηκε στον Γεράσιμο ήτο ο αδερφός του Γαραμάνας, ο οποίος αναφέρεται από την Ελλάνια παράδοση και είναι ύπαρχος του σκάφους <<ΤΟΞΟΤΗΣ>>, στο οποίο κυβερνήτης είναι ο Λύριος Αρισταίας ή Γεράσιμος. Εστάλη εφ' υμών για την ενημέρωσή του. Ο Λύριος Αρισταίας είναι κυβερνήτης του θυγατρικού σκάφους με την ονομασία ΤΟΞΟΤΗΣ . Ούτως ευρίσκεται ενσαρκωμένος εις τη ΓΑΙΑΝ υπό την ονομασία Γεράσιμος, έχων ως αποστολή την ενεργοποίηση αρχέγονων δυνάμεων εις αυτήν.
Του αποκάλυψε τη σημερινή του ενσάρκωση εις τη ΓΑΙΑ ως Αρισταίας- Γεράσιμος , διότι κατά καιρούς και με ΔΙΑ-φορους τρόπους, του έχουμε αποκαλύψει και άλλες ενσαρκώσεις του μέχρι την τελευταία που βιώνει σήμερα.
Ουδέν από τα βιώματα του Γεράσιμου είναι παραίσθηση ή δημιούργημα της φαντασίας του, διότι είναι σε πλήρη νοητική σύνδεση μεθ' υμών. Γνώριζε από την παιδική του ηλικία ότι θα απεβίωνε την 1 Αυγούστου 2009 και προετοιμαζόταν γι' αυτό. Ο Γαραμάνας όμως μετέφερε το μήνυμα παράτασης του χρόνου αναμονής του εις ΓΑΙΑΝ δια ολοκλήρωση της αποστολής του.
Ο Γεράσιμος δεν είναι τι ον που γεννήθηκε από τους φυσικούς του γονείς. Το ον εκείνο απεβίωσε την 20 Απριλίου 1942 από βαρύ κρυλόγημα και επανήλθε αμέσως εις τη ζωή, διότι ενσαρκώθηκε εις το σώμα  του ο Λύριος Αρισταίας από τον πλανλητη -ε-(Απόλλων) του άστρου γ του αστερισμού της Λύρας και έκτοτε εκτελεί τις εντολές αφύπνισης των Ελλανίων που του δίδουμε εμείς.
Ο Ιταλός υπολοχαγός με δική σας ονομασία , που έκανε την ένεση  για την επιβίωσή του, ήταν ο Περσεύς ο φερόμενος ως γιος του ΔΙΑ και της ΔΑΝΑΗΣ. Η ένεση περιείχε ειδικό σκεύασμα που σταμάτησε την επέκταση της νέκρωσης των κυττάρων του σώματός του, οι δε σταγόνες που εδώθηκαν από το στόμα,  ήταν ειδικό φάρμακο βοτάνων του Ασκληπιού που ονομαζόταν << Ασκληπιείο>> και αυτές τον ΔΙΑ-τήρησαν και πάλι στη ζωή.
Ως Λύριος Αρισταίας είχε γεννηθεί πλησίον της τοποθεσίας που βρισκόταν τα ερείπια της αρχαίας Απολλωνούπολης , της Τύνιδας της β. Αφρικής ]].

Δείτε και τις φωτογραφίες των σκαφών των ΟΛΥΜΠΙΩΝ !!!
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!



























3 σχόλια:

  1. Είχε ο Γεράσιμος Καλογεράκης επικοινωνία με τους ολυμπίους όταν ως λοχαγός της χούντας ως διευθυντής του 2ου Γραφείου της 3ης ΜΟΜΑ ήταν ο φόβος και ο τρόμος του πολιτικού και όχι μόνο προσωπικού της μονάδος όπως παλιοί εργαζόμενοι ομολογούν . Εκτελούσε και τότε εντολές των Ολυμπίων ? Ποιά είναι η αλήθεια .Μήπως οι Παππαδόπουλος ,Πατακός ,Μακαρέζος κλπ ήταν μετενσάρκωση ολυμπίων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχε ο Γεράσιμος Καλογεράκης επικοινωνία με τους ολυμπίους όταν ως λοχαγός της χούντας ως διευθυντής του 2ου Γραφείου της 3ης ΜΟΜΑ ήταν ο φόβος και ο τρόμος του πολιτικού και όχι μόνο προσωπικού της μονάδος όπως παλιοί εργαζόμενοι ομολογούν . Εκτελούσε και τότε εντολές των Ολυμπίων ? Ποιά είναι η αλήθεια .Μήπως οι Παππαδόπουλος ,Πατακός ,Μακαρέζος κλπ ήταν μετενσάρκωση ολυμπίων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε φιλε Γερασιμε τι γινεται τωρα με το κορωνοιο αληθευουν τα ωσα μας σερβιρουν τα Μ.Μ.Ε η ειναι για να καταστρεψουν την ανθρωποτιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή