Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 12/10/2016 !
Φίλοι μου γεια σας ! Εχθές ένας φίλος μου έδωσε ένα συλλεκτικό τεύχος της εφημερίδας φαινόμενα. Μέσα στην εφημερίδα υπάρχουν φωτογραφίες ΟΛΥΜΠΙΩΝ και ΣΥΜΑΧΙΚΩΝ σκαφών. Έχω τοποθετήσει τις φωτογραφίες του τεύχους και επιπλέον έχω τοποθετήσει φωτογραφίες που έχω τραβήξει από την Πύλο. Οι ομοιότητες είναι πολύ μεγάλες. Παρατηρήστε προσεκτικά και θα δείτε ότι μιλάμε για τον ίδιο τύπο σκάφους σε κάθε περίπτωση. Η εφημερίδα μιλά για εξωγήινους οι οποίοι κατοικούν μέσα στη θάλασσα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα και αυτό  πηγάζει από τις πληροφορίες που έχουν δώσει οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στον Γεράσιμο Καλογεράκη. Το ότι ένα ΟΛΥΜΠΙΟ σκάφος εξέρχεται μέσα από τη θάλασσα, δεν σημαίνει ότι αυτοί που βρίσκονται μέσα σε αυτό κατοικούν στη θάλασσα. Τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ μπορούν και διασπάν την ύλη τους (απο'υλοποίηση) ταξιδεύοντας μέσα από τους πλανήτες σε περίπτωση που ο πλανήτης βρίσκεται στην πορεία τους. Τα σκάφη αυτά παρκάρουν σε μεγαλύτερα. Σε θυγατρικά και σε ακόμη μεγαλύτερα, μητρικά. Επίσης ο στόλος των σκαφών τους ανανεώνεται συνεχώς.
Δε χωρά καμία αμφιβολία ότι τα αδέρφια μας βρίσκονται εδώ. Βρίσκονται εδώ και έχουν άμεση συνεργασία με τον Ρώσο πρόεδρο. Ποιος είναι ο λόγος που έχουν επιλέξει τον Ρώσο δεν γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο Ρώσος είναι ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων η οποία θέλει την υποδούλωση όλου του πλανήτη και επιπλέον την Παγκόσμια Θρησκεία. Πετυχαίνοντας αυτά τα δύο πράγματα, θα καταφέρει να ελέγξει σε όλα τα επίπεδα την ανθρωπότητα. Βέβαια έχει αρχίσει να το καταφέρνει προς το παρόν σε μεγάλο βαθμό αλλά υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο. 
Θα αλλάξω θέμα φίλοι μου. Μήπως έχετε παρατηρήσει φέτος ότι δεν μας ψεκάζουν; Την περσινή χρονιά μας άλλαξαν τα φώτα από τον μήνα Σεπτέμβρη με τους αεροψεκασμούς οι οποίοι κράτησαν σε μεγάλο βαθμό μέχρι την άνοιξη. Φέτος εάν παρατηρήσουμε τον ουρανό είναι καταγάλανος. Θα έλεγα ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός. Τι έγινε; Μας αγάπησαν ξαφνικά οι αποστάτες και οι συνεργάτες τους; ΟΧΙ. Έχουν εντολή από τους ουράνιους να σταματήσουν να δηλητηριάζουν τον πλανήτη. Ο πλανήτης ΓΑΙΑ προστατεύεται και θα προστατεύεται. Όλες οι εξελίξεις είναι πολύ κοντά. Οι αποστάτες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να ελέγξουν όλη την ανθρωπότητα. Προσπαθούν να μπασταρδέψουν τους λαούς. Πώς; Με το μεταναστευτικό. Το κακό όμως είναι ότι πνίγονται κάθε μέρα και μικρά παιδιά. Μπροστά στο σχέδιο που ήδη έχουν αρχίσει να υλοποιούν, δεν υπολογίζουν τίποτα. Δεν έχουν απολύτως κανέναν συναισθηματισμό.  Σε πολύ μεγάλο βαθμό, πολλοί από τους λαθρομετανάστες είναι ακριβοπληρωμένοι για να μεταναστεύσουν και την κατάλληλη στιγμή θα λάβουν εντολές............
Ο νοών νοήτω.
Είπαμε όμως, υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Και ποιος είναι ο ξενοδόχος; ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ. Νομίζουν ότι θα καταφέρουν να τους αποκρούσουν.  Με τί; Με τις σφεντόνες. Μπροστά στην τεχνολογία των ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ότι γήινο μόνο με σφεντόνα μπορούμε να το παρομοιάσουμε.
Καλά να περνάτε! 
ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου