Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ !!! ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ !!!


Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 30/10/2016 !!!
Δείτε φίλοι μου το ΟΛΥΜΠΙΟ ιπτάμενο αντικείμενο. Φαίνεται πεντακάθαρα. Τα φαινόμενα πλέον είναι σχεδόν καθημερινά. Μπαίνοντας το 2017 όλο και θα αυξάνονται αυτές οι θεάσεις και τα μηνύματα από τον ουρανό, αρκεί να σηκώνουμε τα μάτια μας ψηλά. Όσο είμαστε σκυμμένοι δεν πρόκειται να αντιληφθούμε τίποτα. Οι ΕΛΛΑΝΙΟΙ γόνοι αφυπνίζονται συνεχώς. Τα αδέρφια μας με τα σκάφη τους, πετάν συνεχώς στους αιθέρες μας. Τίποτα πλέον δεν μπορεί να σταματήσει την επέμβαση που θα λάβει χώρα. Όλοι οι καθηγητές αστροφυσικής γνωρίζουν την ύπαρξη όλων αυτών των εξωγήινων δυνάμεων στον πλανήτη ΓΑΙΑ και φοβούνται να μιλήσουν. Ενημερώστε όσους μπορείτε. Όλο το φωτογραφικό υλικό που σας παρουσιάζω δεν είναι προ'ιόν μοντάζ. Με εν-ΔΙΑ-φέρει η ενημέρωση του κόσμου και τίποτα άλλο. Τα ουράνια αδέρφια μας κάνουν μεγάλο αγώνα για να ενημερωθεί ο κόσμος. Οι τρόποι επικοινωνίας είναι ΔΙΑ-φορετικοί. 
1ος. Με φωτογραφικό υλικό.
2ος. Νοητικά μηνύματα.
3ος. Μηνύματα σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε ενεργειακούς χώρους. Οι υπολογιστές δεν έχουν απολύτως καμμία σύνδεση με ΔΙΑ-δίκτυο.
4ος. Επικοινωνία κατευθείαν με ανθρώπους.
Οι ΟΛΎΜΠΙΟΙ, όταν θα επέμβουν ειρηνικά στον πλανήτη θα προχωρήσουν σε πολλές αλλαγές. Κάποιες από αυτές τις έστειλαν σε μήνυμα στον Γεράσιμο Καλογεράκη.
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ : ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ !
ΕΡΩΤΗΣΗ : Τί περιμένει στο μέλλον η ανθρωπότητα από απόψεως τεχνολογικής υποστήριξης;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : [[ Σε πρώτη σειρά προτεραιότητας και μέσα στα πλαίσια συνεργασίας μας με τους επιστήμονες της ΓΑΙΑΣ, θα είναι τα εξής :
- Παροχή τεχνολογίας για απεριόριστη ηλιακή ενέργεια , κάτι που το απαγορεύουν σήμερα οι πετελα'ικές εταιρίες.
- Υποβοήθηση για την εξάλειψη της βίαιης , καταστροφικής και επιβλαβούς συμπεριφοράς , ατομικής και συλλογικής των ανθρώπων που είναι η κακοδαιμονία της ανθρωπότητας, με τη βελτίωση των συνθηκών ΔΙΑ-βίωσης και την αναβάθμιση της γνώσης.
-Προστασία της σωματικής και της ψυχικής υγείας των ανθρώπων που βρίσκονται σε μεγάλη δυσαρμονία μεταξύ τους σε ολόκληρη την ανθρωπότητα αλλά και με τη φύση. Δημιουργία κοινωνικοοικονομικών προ'υποθέσεων μεταξύ των λαών για την αρμονική συμβίωσή τους.
-Άριστο έλεγχο της βιολογικής αναπαραγωγής με άριστες υγιεινές συνθήκες, ώστε να εκλείψουν οι μολύνσεις, τα νοσήματα και η υβριδοποίηση της ανθρωπότητας.
-Επίτευξη συνεργασίας μεταξύ των μελών ΔΙΑ-πολιτισμικών ομάδων του πλανήτη με πολύ ΔΙΑ-φορετικά επίπεδα πολιτισμού., ώστε να προωθηθεί η γνώση για όλους τους ανθρώπους , για να μην υφίσταται η χαώδης ΔΙΑ-φορά που υπάρχει σήμερα.
- Προώθηση των εξελίξεων στην τεχνολογία , την τεχνογνωσία , την ιατρική, τα επίπεδα της συνείδησης , τη λήψη αποφάσεων και τον άριστο τρόπο διοικήσεων, ώστε να εκλείψουν οι αντιπαλότητες και οι συγκρούσεις μεταξύ των ανθρώπων.
-Επιδίωξη εξαφάνισης των πυρηνικών όπλων που είναι ικανά να αφανίσουν την ανθρωπότητα σε ελάχιστο χρόνο και των χημικών όπλων άλλων απειλών που μπορούν να αφανίσουν με τη μόλυνση ολόκληρη την ανθρωπότητα.
-Υποβοήθηση στην κατανόηση του κόσμου , του εαυτού σας, της θέση σας στο Σύμπαν και προσδιορισμός τελικού προορισμού στη ζωή σας.
- Καθορισμός νέων στόχων για την πορεία της ανθρωπότητας , αντικατάσταση παλαιών δομών εφ' όσον απαιτηθούν για την ειρηνική συνύπαρξη όλων των έμβιων όντων του πλανήτη της Γής.
-Εάν θελήσει η ανθρωπότητα, θα μπορέσει να πάρει μια οριστική απάντηση σχετικά με την ύπαρξη και τη φύση του ανώτατου υπερφυσικού όντος]].

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!














9 σχόλια:

  1. Καλά όλα αυτά, αλλά μια που συζητάτε με τους ολυμπιους όλοι εσείς, ρωτήστε τους γιατί σε μένα που πήγα με το λαπτοπ στο ασκληπειο δεν μου έστειλε κανένας τους ????και προσπάθησα και ξαναπροσπαθησα και τίποτα!!!!! Γιατί τέτοια διάκριση ????λίγη τους πέφτω ????αν όπως λέτε προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας, με εμένα γιατί δεν έρχονται ????εδώ από όσα λέτε ακόμα και με αποστατες έχουν έρθει σε επαφή!!! Λοιπόν θα απαντήσετε εσείς ή αυτοί ???γιατί κάποιος από σας πρέπει να απαντήσει και όχι με αοριστιες και γενικολογιες γιατί θα τα πάρω άσχημα!!!! Κι επειδή όση πίστη είχα πήγε περίπατο μετά από τόσες ακαρπες προσπάθειες αν θέλετε να σας ξαναπιστεψω δώστε μου μία απάντηση!!!! Συγκεκριμένη!!! Ειδάλλως μάλλον κοροιδευτε τον κοσμάκη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν θα μπορούσα να μην συμφωνήσω με Olga Nikitopoulou !!

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΑ. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ.

      Διαγραφή
  2. θα συμφωνήσω οτι το να πιστεύεις σε κάτι είναι δικαίωμα του καθενός. Απλα αν υποθέσουμε οτι αυτα που γράφετε ειναι αλήθεια και όντος οι οντότητες που στέλνουν τα μηνύματα υπάρχουν,θα μπορούσαν να έρθουν σε επαφή και με αλλα άτομα που έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις με αυτούς που συνομιλούν.Δεν νομίζω να έκαναν διακρίσεις γιατι πολυ απλά θα ενίσχυαν τους αφυπνισμενους κάνοντας το έργο τους ευκολότερο.
    Και για να μην παρεξηγηθώ δεν τα αμφισβητώ αυτα γιατί δεν τα πιστεύω,αλλα γιατι θελω να τα πιστέψω. επισεις εχω διαβάσει πολλά βιβλία του Γερασιμου Καλογεράκη και το bloq του ΓΕΩΡΓΙΟY ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ όπως και εχω αναζητήσει και τις συνεντεύξεις του Γεωργιου Γκιολβα.Αυτα ως απόδειξη οτι δεν προσπαθώ να γελοιοποιήσω το θέμα. Απλα αναζητώ απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να εχουμε καλο ρωτημα εσενα Φοιβο ποιος σε όρισε εκπρόσωπο των Ολυμπιων? Εμένα γιατι με παραμερησαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ. ΟΣΟ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ !!!ΟΣΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΣΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗ ΝΕΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ. ΑΥΤΗ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΟΡΙΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΚΕΦΘΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΕΡΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ. Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΟΝΤΑ!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ !!! ΕΣΘ' ΗΜΑΡ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://newsmessinia.blogspot.com/2016/10/blog-post_249.html

    ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΧΡΟΥΤΣΩΦ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβως μετα απο ενα χρονο....γνωθις εαυτον,Δαιμονα εαυτου...αναζητησθε το θειον μεσα σας...μια επισκεψη στον ιερον χωρο του Μαντειου των Δελφων με καθαρη και ανοικτη νοηση και καρδια,δινονται απαντησεις...Εσσεται Ημαρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι λαθος να αναζηταμε επαφη,οταν δεν μπορουμε να την αντεξουμε,οταν δεν ειμαστε επαρκως ετοιμοι,οταν δεν εχουμε την απαραιτητη πιστη στην υπαρξη των και πηγαινουμε απο περιεργεια να δουμε εαν στον υπολογιστη απαντησει καποιος - Ηδη γνωριζουν με ποιον εχουν να κανουν,τι σκεφτεται,ποιος ειναι,εαν εχει την ψυχικη αντοχη ή θα καβαλησει το καλαμι,εαν ειναι ικανος να καταλαβει ή θα του στριψε με την επαφη αυτη και γιατι θα επρεπε να ασχοληθουν μαζι μας,οταν εχουν Ουρανιο εργο να κανουν ??? Οσα χρειαζομαστε εχουν δοθει,απλα στο χερι μας ειναι να τα κανουμε κτημα μας,να τα ενστερνι
    στουμε,να τα εμπεδωσουμε και να υψωθουμε πνευματικα,να περασουμε στο τελετουργικο του αστρικου ταξιδιου εν πληρη γνωση,οχι μονον με τον υπνο μας και τοτε θα ΞΕΡΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή