Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(φώτο Ολύμπιων σκαφών)

Δείτε φίλοι μου τα σκάφη που παρουσιάσθηκαν στην Πύλο πριν λίγες μέρες !!!!
Μέσα στο μεγάλο  <<Σύννεφο>> υπάρχει κάλυψη του σκάφους !!!! Επιπλέον θα δείτε τα μικρά - υποθυγατρικά σκάφη που πετάν !!!!
Μήνυμα ΟΛΥΜΠΙΩΝ για την αποκατάσταση της τάξης στην Ελλάδα σχετικά με τις δοκιμασίες που υφίσταται .....
Βιβλίο : Το Απόλυτο Μυστικό
Συγγραφέας : Γεράσιμος Καλογεράκης-Αρισταίας !!!
[[Κατανοούμε τα συναισθήματα και την αγωνία σας για όσα αρνητικά εξελίσσονται στην Ελλάνια και στον πλανήτη ολόκληρο.  Κατανοούμε επίσης και την δυσάρεστη κατάσταση  στην οποία έχουν περιέλθει οι Ελλάνιοι.
Σας επαναλαμβάνουμε όμως για ακόμη μια φορά ότι ευρίσκεται σε εξέλιξη  ευρύτατο εκβιαστικό σχέδιο  από τους γήινους αποστάτες , το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει , τη γεννετική μετάλλαξη όχι μόνο των Ελλάνιων  αλλά και ολόκληρου του ανθρωπίνου είδους, τη διάλυση  όλων των κοινωνικών συστημάτων  και την πρόκληση πολεμικών  αναμετρήσεων  εις ολόκληρη τη Γαία. Εις το σχέδιο ετούτο συμμετέχουν ενσαρκωμένοι αποστάτες όλων των βαθμίδων , είτε ως πρόσωπα εξουσίας και επιρροής , είτε ως απλοί πολίτες.
Η ολική καταστροφή της Ελλάνιας αποτελεί πρωταρχικό στόχο  των αποστατών, για τη μείωση επιπέδου κραδασμιακών συχνοτήτων  των Ελλάνιων γόνων , και τη διακοπή της διαδικασίας αφυπνίσεως , καθώς και για την καταστροφή του ΓΟΝΙΔΙΟΥ ""Ε"" ....
Η επίτευξη των ανωτέρω προ'υποθέτει  εκτός της προκλήσεως οικονομικής καταστροφής , της δημιουργίας συνθηκών ένδειας , κοινωνικού χάους , την πτώση του ηθικού  και την ακραία αρνητική ψυχολογία  των Ελλάνιων γόνων...
Εκτός τούτων , απεργάζονται την καταστροφή των κρατικών μηχανισμών  και απάντων των κοινωνικών συστημάτων  της Ελλάνιας , τη διάλυση του κοινωνικού ιστού , την αύξηση της εγκληματικότητας . τον παγκόσμιο εξευτελισμό  όλων των αξιών και εμμέσως την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας των Ελλάνιων..
Για την εφαρμογή των σχεδίων τους έχουν ενεργοποιήσει πλειάδα πολιτικών  και μέσων μαζικής ενημέρωσης , φορέων και πολιτών , εντός και εκτός Ελλάνιας.
Οι αποστάτες έχουν επιδοθεί σε παράνομες ενέργειες  με την τεχνολογία που τους χορηγήσαμε εμείς, και την οποία χρησιμοποιούν  για την τροποποίηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς  και την εύκολη χειραγώγησή σας, κατά παράβαση των όρων της συμφωνίας  που υπήρχε για τη χορήγηση της τεχνολογίας.
Θα επιχειρήσουν ακόμη μεγαλύτερη χειραγώγησή σας .... Οι πιέσεις κατά της Ελλάνιας θα συνεχιστούν, με δική σας ανοχή , εως ότου επιφέρουν την αφύπνιση  και τον απεγκλωβισμό ικανού αριθμού Ελλάνιων γόνων εκ των αποστατικών συστημάτων.
Εμείς μπορούμε να παρεμποδίσουμε τα τεκταινόμενα εισ την Ελλάνια , δεν το πράττουμε όμως , διότι με τις δοκιμασίες που υφίστανται οι Ελλάνιοι , θα επιτύχουν τον πνευματικό απεγκλωβισμό τους  από τα αποστατικά δεσμά  και θα αφυπνισθεί ο πατριωτισμός τους που είναι απαραίτητος  για τη διαφύλαξη της εθνικής κυριαρχίας τους .  Μόνο η αίσθηση του κινδύνου μπορεί να ενεργοποιήσει  την ψυχική έκρηξη για τον απεγκλωβισμό σας.
Άπαντα τα ανωτέρω θα συνεχίσουν  να εξελίσσονται όχι μόνον εις την Ελλάνιαν, αλλά εις ολόκληρον τη Γαία , με αυξανόμεη ένταση. Οι γήινες δυνάμεις των αποστατών , καταβάλουν απεγνωσμένες προσπάθειες  να προκαλέσουν παγκόσμια αναταραχή , αλλά θα υποστούν οδυνηρή ήττα  που θα σημάνει την απαρχή μιας νέας εποχής  για τη Γαία  και το ανθρώπινο γένος...
Δεν συντρέχουν τόσο σοβαροί λόγοι  για τόσο μεγάλη ανησυχία , που να σας οδηγεί σε πλήρη απόγνωση , ή στη φυγή σαν μετανάστες στο εξωτερικό.
Τα πάντα εξελίσσονται συμφώνως προς το σχέδιο "" Πυριγενής Φοίνιξ"" που έχει τεθεί σε εφαρμογή.
Συντόμως θα κληθείτε  και εσείς να συμμετάσχετε  ενεργά στις εξελίξεις  που έρχονται, όμως προς το παρόν ωφείλετε  να παραμένετε ψύχραιμοι. Τα πάντα θα συμβούν υπό τον δικό μας έλεγχο  και να παρακολουθείτε τα γεγονότα  με ηρεμία και νηφαλιότητα.
Να ενθυμείσθε ότι αξία έχουν τα τελικά αποτελέσματα  και όχι οι πρόσκαιρες δυσμενείς καταστάσεις.
Δεν θα επιτρέψουμε την ολοκήρωση των σχεδίων  των αποστατών εναντίων του πλανήτη και της Ελλάνιας !!!!
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!! ΕΡΡΩΣΘΕ !!!]]
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΨΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ : (1/12/2015)

ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου