Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΎΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ!!! ΦΩΤΟ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!!

Φίλοι μου αυτή η φώτο είναι τραβηγμένη εχθες το απόγευμα εδώ στην Πύλο !!!!
Παρατηρήστε το σκάφος των Ολύμπιων που εμφανίσθηκε στη φώτο. Επίσης παρατηρήστε το σωληνοειδές σύννεφο που υπάρχει στο βάθος. Όποτε εμφανίζεται τέτοιο σύννεφο , εμφανίζονται και ουράνια σκάφη εξωγήινων δυνάμεων .
Υπάρχουν κάποιες προύποθέσεις αναγκαστικής επεμβάσεως των Ολύμπιων στη Γαία !!!
Αυτές τις προύποθέσεις τις έδωσαν οι ίδιοι οι Ολύμπιοι στον Γεράσιμο Καλογεράκη - Αριστέα τον Λύριο !!!
ΒΙΒΛΙΟ : ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ !!!!
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!!
ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΟΣ !!!!
[[Ο πλανήτης Γαία είναι το τελευταίο απομεινάρι των γαλαξιακών συγκρούσεων που μαινόταν σε ολόκληρο τον γαλαξία για αρκετά εκατομμύρια χρόνια και αποτελεί τον τελευταίο πλανήτη στον γαλαξία που μαστίζεται από τις απάνθρωπες γήινες δυνάμεις των αποστατών.
<<Οι άνθρωποι της <<Cabal>> ισχυρίζονται ότι η γαλαξιακή συνομοσπονδία  δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρέμβει και ότι η ανθρωπότητα έχει το δικαίωμα και μπορεί να λύσει μόνη της τα προβλήματά της . Αυτό δεν ισχύει. Πολλοί πολέμοι σε όλο τον πλανήτη και η συνεχής καταπάτηση των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων  έχουν αποδείξει ότι η ανθρωπότητα δεν είναι σε θέση να λύσει τα προβλήματά της  και χρειάζεται βοήθεια και τη δική μας καθοδήγηση προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα>>.
<<Στη Γαία όπου δρα ασύστολα η <<Cabal>> , επιβάλεται ηθικά και λογικά η αναπροσαρμογή των σχεδίων μας σε τολμηρότερη βλαση για τη μαζική επέμβασή μας , έστω και κατά παράβαση των κανόνων μη επιθέσεως>>.
Οι προύποθέσεις αναγκαστικής επέμβασης είναι :
-Αν δε σταματήσει η συκοφαντική προπαγάνδα της <<Cabal>> σχετικά με τους κακούς εξωγήινους πουνθέλουν δήθεν να κατακτήσουν τη Γαία για να καταστήσουν τους ανθρώπους σκλάβους , παραμποδίζοντας έτσι τη γαλαξιακή ολοκλήρωση της Γαίας.
-Αν ποτέ η <<Cabal>> επιχειρήσει να εφαρμόσει τα σχέδια της εικονικής εισβολής για να στρέψουν την ανθρωπότητα εναντίον μας  ή να εφαρμόσουν το σχέδιο της εικονικής Δευτέρας Παρουσίς του Χριστού για την παγκόσμια επικράτησή τους.
- Αν δε σταματήσει η <<Cabal>> να δημιουργει τεράστια ψυχικά και σωματικά προβλήματα με φρικτή καταπίεση  με επιθέσεις και δολοφονίες και οικονομική καταστροφή , με διάλυση της οικογένειας και παιδερ......, με ναρκωτικά και πορνεία , με δουλεμπόρειο , εμπόριο λευκής σαρκός , με την κτηνοβασία και αν δεν πάψει να πολεμά την κοσμική σύνδεση της Γαίας >>.
- Περιμένουμε ότι θα λογικευθούν και θα κάνουν δημόσια Αποκάλυψη της παρουσίας και των σκοπών μας για την ένταξη της Γαίας στο κοσμικό πλαίσιο πριν η κατάσταση εκτραχυνθεί  ή τεθεί εκτός ελέγχου.
- Υπάρχουν στη Γαία εκατομμύρια πεπειραμένοι μαχητές φωτός  και γήινοι συνεργάτες μας που είναι έτοιμοι  να αναλάβουν την αποστολή και να εγγυηθούν ότι οιμουράνιοι επισκεπτες έρχονται εδώ με καλές προθέσεις.
- Κάθε ημέρα καθυστέρησης δημιουργεί περισσότερα θύματα και μάρτυρες από την <<Cabal>> γιατί έχει το αναφαίρετο και άνευ όρων δικαίωμα παρέμβασης σε όλες τις περιπτώσεις κατεχώμενων πλανητών  από ομάδες αποστατών , στους πλανήτες ή τα ηλιακά συστήματα , όπου παραβιάζεται ο γαλαξιακός  κώδικας  , ανεξάρτητα από την τοπική νομοθεσία , πλην της περίπτωσης ρητής απαγόρευσης του Ιερού Άρχοντα Φωτός , του ΔΙΟΣ >>.
Οι σκοτεινές δυνάμεις της Cabal>> προσπάθησαν να καταστήσουν όμηρο τον πλυθησμό της Γαίας  και δηιουργούν προβλήματα στην πρόοδο των Δυναμεων του Φωτός τις οποίες απειλούν με πυρηνικό πόλεμο  , αν οι δυνλαμεις του Φωτός επέμβουν . Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τν οποίο οι δυνλαμεις Φωτός δεν έχουν ακόμη απελευθερώσει αυτόν τον πλανήτη. Όπως σε καθε περίπτωση ομηρίας , έτσι και αυτή , απαιτεί πολύ επιδέξιουσ χειρισμούς διαπραγμάτευσης και τακτικής προσέγγισης . Η κατάσταση θα επιλυθεί και ο πλανήτης Γαία θα απελευθερωθει σύντομα]].

ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΛΈΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ !!!!


Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου