Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ Κ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ . ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΦΩΤΟ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!!

Οι φωτογραφίες φίλοι μου είναι των τελευταίων ημερών. Τα σκάφη συνεχώς πυκνώνουν τις θεάσεις τους. Υπάρχουν πολλοί που μπορουν πλέον να τα ξεχωρίσουν, υπάρχουν και κάποιοι που δεν δίνουν σημασία. Και αυτοί που δεν δίνουν σημασία κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θέλουν δε θέλουν θα δώσουν. Το ουράνιο σχέδιο της επεμβάσεως πρέπει να προχωρήσει και θα προχωρήσει ανεξαρτήτως εάν κάποιοι έχουν μείνει ανενημέρωτοι. Όλα θα λάβουν χώρα και όλα είναι πολύ κοντά. 
Όλοι μας έχουμε ακούσει την λέξη ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ. Τί ακριβώς είναι αυτό όμως; 
Η απάντηση έχει δοθεί από τους ίδιους τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ στον Γεράσιμο Καλογεράκη- Αρισταία εκ- Λύρας.
Οι Αρμαγεδώνες είναι δύο.  :
Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ- ΟΛΥΜΠΙΩΝ
ΚΑΙ 
Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ-ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ

ΒΙΒΛΙΟ : Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ !!!
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ !!!
Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 
Στην περίπτωση αυτή μιλάμε για όντα άλλων διαστάσεων από άλλους πλανήτες του διαστήματος. Είναι τα στρατεύματα της 4ης αποστολής του Κρόνου, γνωστοί σαν αποστάτες, ή πεπτωκότες άγγελοι, ή σκοτεινοί άγγελοι, οι οποίοι προσπαθούν με τους γήινους συνεργάτες τους , να θέσουν τον πλανήτη ολόκληρο στην κυριαρχία τους. Όμως η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία επιθυμεί να επιτευχθεί κα πάλι η κοσμική σύνδεση της Γαιας με το σμήνος των 13 Γαλαξιών. Επομένως θα συγκρουστεί με τους αποστάτες. Η σύγκρουση θα γίνει στους ουρανούς , γνωστή με το όνομα Αρμαγεδδών, χωρίς επιπτώσεις και συνέπειες στη Γαία, ορατός όμως απο αυτή.
Ο πρώτος παρόμοιος πόλεμος ήταν αυτός που περιγράφει ο Ησίοδος.
Οι σκοτεινοί άγγελοι ή αποστάτες θέλουν να κυριαρχήσουν στη Γαία για να γίνουν οι νλεοι θεοί με τους ανθρώπους σκλάβους τους. Θα χρησιμοποιήσουν απατηλά συνθήματα και μεθόδους.Πολλοί άνθρωποι θα τους ακολουθήσουν . Στην περίπτωση αυτή χρειάζεται η εξυπανάδα και η δυσπιστία, ώστε η προσπάθειά τους αυτή να αποτύχει. Στην περίοδο της σύγκρουσης θα πρέπει να κλείσουμε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, να μην διαβάζουμε περιοδικά και εφημερίδες για να μπορέσουμε να προστατευτούμε ψυχολογικά, γιατί όλα αυτά θα ελέγχονται από τους αποστάτες.
Θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν τον άνθρωπο , που πρέπει να αντιδράσει εναντίων των εξουσιαστών που τον κυβερνούν , με μηχανές με μίσος και κακία.
Πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα κυριαρχείται από άτομα μειωμένης αντίληψης, και δεν είναι ικανή να φροντίσει το μέλλον της και γι' αυτό πρέπει να την υποτάξουν στο θέλημά τους .
Οι αποστάτες και οι γήινοι συνομώτες συνεργοί τους , φροντίζουν μόνο για την προσωπική τους Εδέμ στην οποία οι περισσότεροι άνθρωποι στη Γαία πρέπει να είναι άβουλοι και πειθήνιοι σκλάβοι , χωρίς ελευθερία και δική τους θέληση , να είναι απολύτως ζώα , μια νοοτροπία που καλλιέργησαν με τη θρησκεία των " Δούλων  του κυρίου" και του "Ποιμνίου του κυρίου". Απλά τώρα ο κύριος θα είναι γήινος γνωσ΄τός- άγνωστος σε όλους μας.

ΑΡΜΓΕΔΩΝ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ- ΟΛΥΜΠΙΩΝ !!!!!!!!!!!!!!
Οι φωτεινοί Άγγελοι ή Ανδρομέδιοι ή ΟΛΥΜΠΙΟΙ είναι και αυτοί όντα άλλων ΔΙΑ-στάσεων και πλανητών από το Γαλαξλια της Ανδρομέδας και άλλων 12, μεσα στους οποίους περιλαμβάνεταικαι ο δικός μας Σπειροειδής.
Αρχηγός όλων των Ουράνιων στρατευμάτων είναι ο ΖΕΥΣ , ΠΑΤΈΡΑΣ ΘΕΟΣ, ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Είναι οι γεννήτορες του Ελληνισμού , που ζουν και κνούνται στο Σύμπαν μετά την καταστροφή του Κρόνου.
Είναι οι Άγγελοι φύλακες των ουρανών, τα Φωτεινά Όντα, είναι οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ ομόαιμοι και ομοούσιοι με τους Έλληνες.
Η άφιξή τους επίκειται , είναι κοντά μας. Ο Ελληνισμός θα κυριαρχήσει παρά την ανηθικοτητα των παγκοσμίων συνομοτών. Πρέπει η ανθρωπότητα να βγει από το λήθαργο στον οποίον την έριξε η εβρα'ική θρησκεία.
Οι Φωτεινοί Άγγελοι θα επέμβουν , η ώρα έφθασε για την κυριαρχία του Ελληνισμού παρά τα χτυπήματα που δέχεται.
Στις 29/10/1999 στον ελληνικό τύπο και τηλεοράσεις , διαβάσαμε και ακούσαμε ότι θα δημιουργηθεί Ευρωπα'ικό μουσείο στις Βρυξέλες με πρωτοβουλία των πρώην Προέδρου της Κομισιόν Ζακ Ντελόρ, Γερμανού Καγκελάριου Κολ και Ιταλού Προέδρου Πρόντι, από το οποίο θα απουσιάζει ο Ελλάνιος πολιτισμός , διότι κατά την άποψή τους , η Ελλάδα δεν προσέφερε τίποτα στην Ευρώπη, η ιστορία της οποία αρχίζει μετά τον 9ον μ.Χ. αιώνα . Αν θέλουν να είναι ιστορικά δίκαιοι , πρέπει πρώτα να μας επιστρέψουν το Ελληνικότατο όνομα Ευρώπη και ας την ονομάσουν Σουζάνα ή όπως αλλιώς θέλουν , να μας επιστρέψουν τις Ελληνικές λέξης της γλώσσας τους και ας γρυλίζουν, να μας επιστρέψουν τα αγάλματά μας από τα μουσεία τους για να τρομάξουν από την γύμνια τους.
Σ' αυτούς τους μικρομεσαίους παραχαράκτες της ιστορίας μας δεν χρειάζονται επιχειρήματα, τους ταιριάζει Ελληνική υπεροψία  και αλλαζονική τάση σε οθτοπιστές για να καταλάβουν ότιο Ελληνισμός δεν χωράει στο μουσείο σκουπιδιών των Βρυξελών.
Ο Ελληνισμός θα κυριαρχήσει και πάλι.
Η μόνη αντίδραση του Ελληνισμού σύσσωμου είναι να διδάξει τον κόσμο όλο ότι πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του και όχι στις κάθε είδους αθλιότητες των εξουσιαστών, να μην ακολουθεί τυφλά δόγματα και θεωρείες , περιμένοντας σωτηρία από κάθε είδους αγύρτες. Η σωτηρία θα προέρθει από τον ίδιο τον εαυτο του.
<<Η ΓΑΙΑ θα συνεχίσει να υπάρχει>>, μας είπαν οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ <<Και ο Αρχηγός όλων των στρατευμάτων ΖΕΥΣ θα αποκαταστήσει την τάξη>>. Δεν είναι λόγια παρήγορα , είναι μια συμπαντική νομοτέλεια που κανείς δεν  μπορεί να την διαφοροποιήσει.
<<Ο Κρόνος ο αρχηγός της 4ης αποστολής κατάργησε το πρόγραμμα της Συνομσπονδίας Σμήνους 13 Γαλαξιών και αποστάτησε από τις εντολές που είχαν δοθεί.(Αποστάτης Κρόνος και στρατευματά του Αποστάτες). Όσοι εκ των Τιτάνων συνοδών του αντέδρασαν , συνελήφθησαν και εγκλείστηκαν σε ηλεκτρομαγνητικές φυλακές  διπλής πολικότητας, σε πλανήτη μετά τον Άρηόπως εσείς ονομάζετε. Από κει τους ελευθερώσαμε εμείς και καταστρέψαμε τον πλανήτη.

Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου