Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΡΕΙΠΙΑ, ΔΕΝΤΡΑ-ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ !!!

Σήμερα μου έφερε ένας Κύριος ένα καταπληκτικό περιοδικό τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ !
Δείτε φίλοι μου τί γίνεται πάνω στον Άρη. Το ψέμα που μας εχουν τα'ίσει απο μικρή ηλικία είναι τόσο μεγάλο που ξεπερνά τα όρια της φαντασίας. Ζούμε σε έναν απέραντο ύπνο και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ποια από τις δύο ομάδες που παίζουν τα βράδυα στο Σκάι θα κερδίσει για να φάει την ομελέτα. Πόση σαχλαμάρα ακόμα δεν χωρά στο μυαλό μου. Αυτοί τρων καλύτερα και από εμάς.
Τέλος πάντων δεν θέλω να ξεφύγω από το θέμα.
Δείτε τί γίνεται εκεί πάνω. Αρχαίες κατασκευές, δάση, το πρόσωπο του θεού ΑΡΗ, περίεργα σκωληκοειδή όντα, εξωγήινα αμινοξέα  και φαντασθείτε πόσα ακόμα θα βλέπαμε εάν δεν χανόταν το διαστημόπλοιο. Γιατί άραγε χάθηκε; Γιατί έπεσε το Challenger, γιατί έπεσε το Columbia και ποιοι τα έριξαν; Δείτε την ΜΥΘΩΔΙΑ και θα καταλάβετε ποιους παρακαλούσαν. Τον ΔΙΑ. ΔΙΑ ΕΛΑ έλεγαν συνέχεια μία ο ανδρικός και μια ο γυναικείος χορός.
Οι δημοσιογράφοι τηρούν σιγή και μόνο σιγή. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να αποκαλούν Κυρίους αυτούς που πίνουν το αίμα των Ελλάνιων είτε κατοικούν εντός ή εκτός Ελλάνιας.
Θα μιλήσουν. Ήδη άρχισαν να μιλάν στη ΝΑΣΑ και να ζητάν συγνωμη που απέκρυπταν τους εξωγήινους τόσα χρόνια επειδή ασχολούντουσαν με τις υπερτεχνολογίες. Εδώ όμως υπάρχει μια τεραστίων διαστάσεων παγίδα. Ανέφεραν σαν εξωγήινους τους Grey. Γιατί άραγε; Τα μικρά Grey ανθρωπάκια δεν έχουν καμμιά σχέση με εξωγήινους. Είναι κατασκευασμένα στον Σωλήνα από τους αποστάτες όπως έλεγε και ο αείμνηστος υπερνοήμων πυρηνικός φυσικός Γκιόλβας.
Το σχέδιο των Αποστατών είναι να παρουσιάσουν τους Grey για εξωγήινους με απώτερο σκοπό τον έλεγχο της ανθρωπότητας.
Υπολογίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο για άλλη μια φορά που ακούει στο Όνομα ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ !
Τα έχουν παίξει με όλα αυτά τα σκάφη επιτήρησης της 7ης Και 8ης Αποστολής του ΔΙΟΣ που κάνουν καθημερινά εμφανίσεις στη ΓΑΙΑ, με αποτέλεσμα οι αποστάτες να παίζουν τα τελευταία τους με όλη τη σημασία της λέξης , Χαρτιά.
Όλες αυτές οι φώτο είναι πολλών ετών. 
Το εσωτερικό του Άρη κατοικείται από τους ίδιους τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ.
Αναμένουμε πολύ μεγάλες και συναρπαστικές εξελίξεις.
Καλά να περνάτε !!!!
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου