Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!- ΦΩΤΟ !!!

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 1/2/2017 !!!
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο που μου έστειλε αυτή την υπέροχη φωτογραφία.
Η φώτο είναι από το Μαρούσι στην Αθήνα.
Δείτε φίλοι μου τί αρχίζει σιγά σιγά να ξετυλίγεται στον πλανήτη. Δείτε πως αρχίζουν να πυκνώνουν σιγά σιγά τα σκάφη τους οι Ουράνιες δυνάμεις του Διός.
Έχουμε ξαναπεί ότι το έτος 2017 είναι κομβικό έτος. Το Απρίλιο λήγει η Συμπαντική Συμφωνία κατά την οποία μπορούσαν να μείνουν στον πλανήτη οι κρόνιες δυνάμεις μετά την ήττα τους από την 7η αποστολή του Διός. Τώρα περιμένουμε την 8η η οποία θα ενωθεί με την 7η !
Όσο περνά ο καιρός,  τόσο και πιο κοντά έρχονται στην κανονική τους μορφή τα ουράνια σκάφη γιατί όπως έχουμε ξαναπεί τα στάδια πυκνώσεως των σκαφών είναι πέντε. Αυτό το στάδιο πύκνωσης που βλέπετε στην εν λόγω φώτο είναι ένα εν-ΔΙΑ-μεσο στάδιο 3ο ή 4ο. Κάποια στιγμή θα τα βλέπουμε όπως είναι κανονικά.
Ανάλυση 3ου και 4ου σταδίου πυκνώσεως από τους ίδιους τους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ.
3ο σταδιο : Οι συχνότητες έχουν μειωθεί στο μισό. Το σκάφος είναι πιο ευδιάκριτο και παραμένει απρόσβλητο από τα γήινα μέσα.
4ο στάδιο : Οι συχνότητες έχουν μειωθεί στο ελάχιστο , η κατάσταση είναι η της ημισυμπύκνωσης . Τα χαρακτηριστικά του είναι ορατά και ευδιάκριτα. Προσβάλεται από τα γήινα μέσα , χωρίς σοβαρές επιπτώσεις , αν βέβαια μπορέσουν να πλησιάσουν.
Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που λαμβάνουν πλέον τόσο συχνά χώρα, τέτοια φαινόμενα.
Δεν είναι σύννεφα όπως θα προτρέξουν κάποιοι  να πουν.
Είναι σκάφη  Νεφελίου.
Ενημερώστε άπαντες για τα μελλούμενα.
Η μέρα που θα συναντήσουμε τα ουράνια αδέρφια μας είναι πλέον κοντά.
Θα ξαναπώ το εξής γι΄αυτούς που χλευάζουν.
Δεν με αγγίζουν καθόλου. Αυτοί λοιπόν θα έχουν το μεγάλο πρόβλημα κατά την πλήρη εμφάνιση όλων αυτών των σκαφών. Ας προβληματιστούν και ας σταματήσουν την χλεύη και τον εγωισμό.
Ο πλανήτης θα περάσει σε νέα εποχή φωτός όπου η κακία , οι πολέμοι, η φτώχεια, η πείνα , ο ρατσισμός και πολλά άλλα αρνητικά φαινόμενα δεν θα έχουν καμμία θέση στον πλανήτη.
Η ώρα της Νεμέσεως είναι πολύ κοντά. Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί σε όλο της το μεγαλείο.
Το τριτοδιαστατικό ανθρώπινο γένος, έφθασε η ώρα που θα ανέβει σε ανώτερη 
ΔΙΑ-σταση.
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΜΕΘ' ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ !!!
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!












4 σχόλια: