Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΣΚΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ ΜΑΣ!!!



Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 16/7/2015 ώρα δημοσίευσης 00-14. Φίλοι μου γεια σας. Σας παραθέτω καινούριες φωτογραφίες με σκάφοι ολυμπίων από την περιοχή μας και από την περιοχή του Διρού στην πανέμορφη Μάνη. Οι πρώτες δύο φώτο στη ουσία είναι μία όπου η 2η είναι μεγέθυνση της 1ης και είναι τραβηγμένη από το παλιό νερό. Η ανεμογεννήτρια που βλέπετε είναι πάνω στον Άγιο Νικόλα.
Η 3η, 4η, 5η φώτο είναι και αυτές στην ουσία μία φώτο, οι οποία είναι τραβηγμένη από το παλιό νερό πάνω από το βουνό του Αγίου Νικολάου. Η 6η, 7η, και η 8η είναι και αυτές η ίδια φώτο οι οποία είναι και αυτή τραβηγμένη από το παλιό νερό πάνω από τον Άγιο Νικόλαο. Τέλος η 9η και 10η φώτο είναι και αυτή μία φώτο τραβηγμένη στο Διρό στην Μάνη. Φίλοι μου όπως καταλαβαίνετε τα σκάφοι των Ολυμπίων έχουν γεμίσει τους αιθέρες μας. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Αν σκεφτούμε όλο αυτό το κακό που συμβαίνει στην χώρα μας και γενικά σε όλο τον κόσμο ίσως αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο πετάνε όλα αυτά τα αντιβαρυντικά σκάφοι στους αιθέρες. Επίσης κάνουν μεγάλη προσπάθεια να μας αφυπνίσουν αλλά οι αποστάτες μας έχουν ρίξει τέτοια ύπνωση μέσα από την τηλεόρεαση, από τους αεροψεκασμούς, από τα κινητά τηλέφωνα, από την πολιτική, από τον φανατισμό στα αθλητικά και από πολλά άλλα που δεν μπορούμε να γίνουμε αποδέκτες αυτής της αφύπνισης η οποία γίνεται για να αναβαθμιστεί  το D.N.A μας. Πολλοί μπορεί να γελάτε, αλλά δεν πειράζει, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι και όπου θέλει. Η ελευθερία είναι συμπαντική έννοια. Εξάλου το σχέδιο των αποστατών είναι να καταλήσουν την ανθρώπινη ελευθερία και να μας έχουν δούλους τους. Κούνια που τους κούναγε, το σκάφος ΝΕΜΕΣΙΣ ήδη βρίσκεται στο ηλιακό μας σύστημα και ο καθένας μας όταν έρθει η ώρα θα πάρει αυτό που του πρέπει. Η δικαιοσύνη θα είναι αμίλεικτη.
Όπως σας έχω ξαναπεί όταν έρθει η ώρα του τσιπαρίσματος R.F.I.D (μπορείτε να το δείτε και στο διαδίκτυο με αυτήν την ονομασία) όποιος το φορέσει με τις υγείες του. Όλο το παιχνίδι που γίνεται με τις χρεωστικές κάρτες έτσι ώστε να καταργήσουν το ρευστό είναι προάγγελος του τσιπαρίσματος. Και  θα αναρωτηθούν κάποιοι γιατί. Όταν θα αρχίσουν να χάνονται κάποιες κάρτες (σε όλους μας έχει συμβεί να χάσουμε την κάρτα μας ή ότιδήποτε άλλο) τότε θα μας πουν με πάρα πολύ ωραίο τρόπο οι δημοσιογράφοι μέσα από το χαζοκούτι ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε αυτό το τσιπάκι με την δικαιολογία ότι δεν θα το χάνουμε. Βέβαια θα βρουν και πάρα πολλές άλλες δικαιολογίες για να μας πείσουν. Ήδη ο πάπας του βατικανού έχει κάνει δήλωση ότι αυτό το τσιπάκι είναι ευλογία από τον θεό. Μόνο που δεν μας είπε σε ποιον θεό αναφέρεται. Φίλοι μου οι αφυπνισμένοι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα γιατί  έχουν καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται. Μόνο που αυτοί είναι πάρα πολύ λίγοι και γραφικοί. Δεν πειράζει, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα λειτουργούν βάση ουράνιου συμπαντικού σχεδίου. Καλά να περνάτε. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ. Αν αναρωτιώσαστε για πιο λόγο αυτά τα σκάφοι φαίνονται θολά ο λόγος είναι ο εξής. 1ον. Κινούνται με απίστευτες ταχύτητες, και 2ον. Βρίσκονται σε αραίωση. Κοινώς μπορούν και διασπάν την ύλη τους γιατί αυτά τα σκάφη και οι πιλότοι τους βρίσκονται στη 4η και πέμπτη διάσταση. Εμείς ζούμε στην 3η διάσταση. Ο λόγος που διασπάν την ύλη τους είναι για να μην μπορούν τα γήινα αεροσκάφη να τα καταρίψουν.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου